2777
2789
چرا  نمیشه ببریش روانشناس

مامان باباش خیلی بهش فشار میارن خیلی زیاد اصن رابطش باهاشون خوب نیست خیلی اذیتش میکنن تو بچگیم یسری اتفاقای بدی براش افتاده...

🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اصلا از جمله درکت میکنم استفاده نکن براش

اصلا نخواه که جنبه های خوب زندگیشو یادآور شی واسش چون باور نمیکنه و فکر میکنه میخوای نجاتش بدی

باهاش جوری صحبت کن که آدم درست و با فکر و با ارزشیه اما خیلی نامحسوس نشون بده که خوبیهایی ام داره تو زندگیش 

بهش بگو تو تا الان قوی بودی دمتم گرم الان اگه نمیخوای قوی باشی اشکالی نداره یه وقتایی آدما نیاز دارن استراحت کنن و همش خودشونو قوی نشون ندن ولی خودکشی راهش نیست 

با خودکشی کردن هیچی درست نمیشه همه چی بدتر میشه

اگر آدم معتقدیه از زندگی پس از زندگی کسایی که خودکشی کردن و نشونش بده 

اگر آدم معتقدی نیست من بهت پیشنهاد میکنم با امام حسین آشناش کنی از جنبه دینیش نمیگما من خودم نماز نمیخونم آدم معتقدی ام به هیچ عنوان نیستم اما امام حسین دستم و گرفت 

هر کاری ام که تو زندگیم میکنم تهش شب به شب میام واسش گریه میکنم و ازش کمک میخوام مطمئن باش کمکش میکنه حتی اگر معتقد نباشه شک نکن دستشو میگیره حالشو حیلی خیلی خوب می‌کنه از تنهایی در میاد میدونه یکی هست که همیشه میخوادش حتی وقتایی که آدم خوبی نیست

بهش بگو خودکشی همیشه چاره درد نیست.. فک میکنی چاره هس ولی اون دنیا بدتر ضربه میبینی 

پس بجاش خودتو قوی تر کن.. 

زندگی توی اوج بدبختی و حال بدی روش خوششو بهت نشون میده کم نیار

park_diana سابق؛