2821
2789
عنوان

جاری میمون من😐

1830 بازدید | 70 پست

آقاااااا یه جاری دارم فقط نشسته نگاه میکنه ببینه من چیکارمیکنم اونم بره همین کارو بکنه.

چرا انقد چندشه؟

طلا خریدم رفت عین مال منو خرید 

گوشی خریدم یکماه نشد اونم خرید 

ماشین ظرفشویی خریدم یکماه نشد اونم خرید

ابروهامو فیبروز کردم اونم همینکارو کرد 

حالا هم بینیمو عمل کردم چیزی هم بهش نگفته بودم  بعد بیست روز منو دید حتی تبریک هم نگفت .به مادرشوهرم گفته بود اره اتفاقا منم میخوام بینیم عمل کنم😂😂

و خیلی چیزای دیگه....

اولش برام مهم نبود هرکاری میکرد. ولی الان یه جوریه  این همه تقلید.خوشم نمیاد ازش.ادم تا یه حد تحمل میکنه.

به نظرتون چیکارکنم؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهش بگو میخام طلاق بگیرم😂😂😂😂

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

چرا من فک میکنم اینجور جاری داشتن خیلی خوبه آدم فک میکنه ببین چقدر من مهمم نگاه من میکنه بعد تقلید میکنه😁

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

حسابش نکن .تمام 

من گوشی خریدم دختر داییم و پسر داییم و زنداییم خریدن الانم داییم میخواد بخره اونقدر چشم و هم چشم دارن که نگووو

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

هیجکار نکن ازت تقلید میکنه چون الگوشی  

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز