2777
2789
عنوان

ویار سخت

108 بازدید | 10 پست

سلام شبتون بخیر من دوهفته ای میشه ویارم شروع شده ازهمه چی بدم میاد هیچی نمیتونم بخورم جز نون پنیر انقد گرسنه میمونم معدم صب تا شب درد میکنه فشارم میفته ابمیوه میخورم نمیدونم چیکارکنم الان تو۹هفتم 

اوندانسترون، دمیترون بگو دکترت یکی و بنویسه بخور. 

لعنت بهش منم ویارم دقیقا سر 6هفته شروع شد

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

من با مغزیجات زنده موندم ۶ کیلو هم کم کردم

میوه و مغزیجات بخور

اگه قرصی هم که برا ویار بهت داده بهت نمیسازه برو دکتر برات عوض کنه حدودا ۲۰٪ حال ادمو بهتر میکنه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من با مغزیجات زنده موندم ۶ کیلو هم کم کردم میوه و مغزیجات بخور اگه قرصی هم که برا ویار بهت داده به ...

ن فعلا دکتر نرفتم که قرص بنویسه فردا میرم بهداشت و ازمایشای بارداری 

اوندانسترون، دمیترون بگو دکترت یکی و بنویسه بخور.  لعنت بهش منم ویارم دقیقا سر 6هفته شروع شد

کاش مث دفعه قبل استفراغ داشتم ولی اینجوری نمیشدم خیلی سخته معدم بدجور دردمیکنه 

سیب درختی بخور

غذا هم باید بخوری

اگه بالا نمیاری که ویارت سخت نیست

اون سختا روزی ۷ ۸بار بالا میارن همراه مشکلات شما

زنجبیل تازه رنده کن در ابجوش بخور با نبات

ادویه جات هرجی کمتر بهتر

بيسکوئيت ترد بخور ایگوشت ساده درست کن بخور

مرغ احتمالا نمیتونی ولی کباب دیکی درست کن 

ن فعلا دکتر نرفتم که قرص بنویسه فردا میرم بهداشت و ازمایشای بارداری 

حتما برو زودتر

خیلی روزای سختیه ویار خدا بهت توانایی بده من تازه از دستش خلاص شدم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

سیب درختی بخور غذا هم باید بخوری اگه بالا نمیاری که ویارت سخت نیست اون سختا روزی ۷ ۸بار بالا میار ...

من بارداری دوممه قبلا استفراغم داشتم روزی چن بار ولی این دردی که از معدم میکشم خیلی بدتراز اونه 

ممنون اشالا در ازای سختیای که کشیدی نی نیت سالم بدنیا بیاد 

ممنونم متشکرم همچنین🌹🙏🏻

من بارداری دوممه قبلا استفراغم داشتم روزی چن بار ولی این دردی که از معدم میکشم خیلی بدتراز اونه  ...

خوب باید بخوری

من در بارداری اول همه این مشکلات رو با هم داشتم

۶کیلو کم کردم

کم کم بخور ذره ذره