2777
2789
عنوان

شیر مادر

830 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من نیاز به یه مشورت دارم راستش ۶ ماهه زایمان کردم پسرم هم شیر خشک میخوره هم مادر اما الان یه مدت تو بیداری شیر خودمو نمیخوره همش گریه میکنه مجبور میشم شیر خشک بدم از طرفیم حساسیت به پروتئین گاو داره من رژیمم شیرم کم شده شیر خشکشم کمیابه زورکی پیدا میکنم چند بار عوض کردم اما شیرای دیگه بهش نمیسازه  دلم نمیخواد شیر خودمو قطع کنم کلی زور زدم تا سینه رو قبول کرد وقتی توخواب میدم آروم میشه اما شیر خشکو خیلی وقتا بالا میاره الان چیکار کنم که تو بیداریم سینه رو قبول کنه؟؟ شیر افزا و لاکتاولم خوردم اما از وقتی رژیمم شیرم نسبت به اوایل که میریخت کم شده و اینکه احساس میکنم هنوزم نمیتونم درست بگیرم بغلم موقعی مه شیر مادر میخوره تو بغلم راحت نیست خیلی اعصابم خورده لطفا اگه راه حلی میدونین راهنماییم کنید ممنون🙏🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین عزیزم یکی از دلایل کم شدن شیرمادر اینکه که کنارشیرخودش به بچه شیرخشک میده

به تعداد هروعده شیرخشک به بچه بدی به همون مقدار ازشیرت کم میشه هرچی سینه خودت بیشتر بمکه شیرت بیشتر میشه 

منم دخترم شیرخشک وشیرخودم میخورد مثل شما داشت ازشیرم گرفته میشد دیگه توبیداری شیر خودم نمیخورد اومد شیر خشک قطع کردم اولش خیلی سخت بود گریه میکرد نمیگرفت اینقد تلاش کردم تاموفق شدم

قُوَتو میدونی چیه؟ یه پودره که فکرکنم عطاریا دارن ،بخور شیرتو زیاد میکنه 

دیگه رژیمتو کم کم تموم کن 

دکترم گفت که باید کم کم شروع کنم همه چی بخورم 

که بچه شیرمو میخوره 

عادت کنه 

علائم حساسیتش چی بود؟

آخ آخ آخ دخترمنم تا ۱۰ ماهگی سینه ام رو فقط تو خواب میگرفت ولی از ۱۰ ماهگی به بعد خوب شدوتا ۲سال و۳ماهگی شیر خورد فقط هر جورشده حتی تو خواب بزار شیرتو بخوره یکم بزرگتر بشه انشاله خوب میشه من درطول روز سوپ وحریره وسرلاک وفرنی واینا میدادم  واینکه الان دخترم ۱۶سالشه  خداصبر بده خیلی سخته بچه داری 

چقدر مثل همدیگه ایم  منم بچم شش ماهشه و حساسیت داره و شیرم بخاطر رژیم کم شده و شیر خشک بهش مید ...

االان چیکار میکنی؟؟ آخه همه میکن برای بچه هایی که آلرژی دارن شیر مادر بهترینه

ببین عزیزم یکی از دلایل کم شدن شیرمادر اینکه که کنارشیرخودش به بچه شیرخشک میده به تعداد هروعده ش ...

من میترسم گشنه بمونه یهو شب بی حال شه نمیدونم همش فکر میکنم با شیرم سیر نمیشه😣

قُوَتو میدونی چیه؟ یه پودره که فکرکنم عطاریا دارن ،بخور شیرتو زیاد میکنه  دیگه رژیمتو کم کم تم ...

من خوردم تمام بدنش دونه زد اولش دوماهگی شروع شد نزدیک دو ماه اسهال داشت الانم یکم گوشت بخورم تمام بدنش دونه قرمز میزنه 

من میترسم گشنه بمونه یهو شب بی حال شه نمیدونم همش فکر میکنم با شیرم سیر نمیشه😣

اول سعی کن سینت بگیره شیرخشک باقطره چکون کنار سینت بریز تو دهنش هم فک میکنه ازسینه خودته هم گشنه نمیمونه

آخ آخ آخ دخترمنم تا ۱۰ ماهگی سینه ام رو فقط تو خواب میگرفت ولی از ۱۰ ماهگی به بعد خوب شدوتا ۲سال و۳م ...

میترسم شیرم‌خشک‌شه دلم میسوزه شیر دارم نمیخوره من بعد زایمان بستری بودم یه سره این شیر خشکی شد بعد یک ماهگی زورکی سینه رو قبول کرد هرکی از راه میرسید یه حرف بارم میکرد انقد افسردگی داشتم انگار عمدا شیر نمیدادم بهش الان که این همه سختی کشیدم میگم بخوره حداقل

میترسم شیرم‌خشک‌شه دلم میسوزه شیر دارم نمیخوره من بعد زایمان بستری بودم یه سره این شیر خشکی شد بعد ی ...

من در طول روز ۳یا چهاربار که میخواببد تو خواب شیرم رو میخورد وکل شب هم شیر خودم میخورد ویه وقتهایی در طول روز که دیر میخوابید و سینه پر شیر میشد میدوشیدم تو شیشه میدادم بهش بعد همین که میخوابید شیر خودمو میدادم  اونقدر سختی کشیدم تواون چند ماه که خدا میدونه شماهم نگران نباش در طول روز که میخوابه تو خواب هم بخوره غنیمته شب هم که میخوره  باقی رو غذا کمکی بده  به حرف کسی هم اهمیت نده