2777
2789
عریزم درس خونن بچتون در چه حده کلاس چندماه خوندن نوشتن بلده برادم الان باید کلاس ۶ بود به خاطر کرونا ...

نوشتن بلده ولی گاهی کلمه رو جدا می نوشت و گاهی همه رو به هم می چسباند مثلا خیلی میخواست دقت کنه اینجوری میشد مثلا صدا رو با س می‌نوشت اگه می‌پرسیدم با کدوم ص هست درست می‌گفت بعد خط بعد دوباره با س مینوشتش اینجوری

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر به پسرش میده

وقتی میخوره اروم میشه میخوابه

پسرش بیش فعاله و بنظرم عوارض از کارایی که میکنه بدتر نیس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
مدرسه ال دی چیه؟ مربی که پسرمو میبرم پیشش پسر خودشم پیش فعالی و با نورو تراپی و بازی درس پسرشو خوب ک ...

ببخشید عزیزم ولی بیش فعالی درسته. 

پیش فعالی اشتباهه.

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

ببخشید عزیزم ولی بیش فعالی درسته.  پیش فعالی اشتباهه.

ولی عزیزم هردو رو به کار میبرند حتی سرچم کنی پیش فعال هست بیش فعالم هست دکتر رفتم میپرسم کدومش درسته شک کردم

خواهر به پسرش میده وقتی میخوره اروم میشه میخوابه پسرش بیش فعاله و بنظرم عوارض از کارایی که میکنه ب ...

پسرمن آروم و معمولی میشه یعنی به کاراش فکر می‌کنه خوابشم معمولیه سرش به بالش برسه خوابیده ولی مقاومت می‌کنه دیر می‌ره می خوابه

یکی از فامیلای ما هم بیش فعاله. الان ۱۱ سالشه کمی بهتر شده.

یادمه من باردار بود همش سعی داشت یه جوری به شکم من لگد بزنه. یا الکی محکم میدویید سمت من محکم بغل میکرد.

ولی الان بهتر شده فقط زیاد دروغ میگه.

فقط صبوری کنید درست میشه انشاءالله 

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

ولی عزیزم هردو رو به کار میبرند حتی سرچم کنی پیش فعال هست بیش فعالم هست دکتر رفتم میپرسم کدومش درسته ...

آخه پیش معنی نمیده.

سرچ کن بعد متن داخل سایت رو بخونی بیش فعال نوشته.

بازم هرجور راحتی عزیزم.🌺

آخه پیش معنی نمیده. سرچ کن بعد متن داخل سایت رو بخونی بیش فعال نوشته. بازم هرجور راحتی عزیزم.🌺

باور کن سرچ کردم چون به شک انداختیم ولی  پیش و بیش رو هر دو رو به کار بردن ،🌹

نوشتن بلده ولی گاهی کلمه رو جدا می نوشت و گاهی همه رو به هم می چسباند مثلا خیلی میخواست دقت کنه اینج ...

انشا الله که همه بچه ها خوب باشن و هیچ بچه ای احتیاج به دارو اینجور چیزا نباشه 

باور کن سرچ کردم چون به شک انداختیم ولی  پیش و بیش رو هر دو رو به کار بردن ،🌹

چرا من سرچ میکنم حتی گوگل هم میگه اشتباهه؟