2777
2789

بزارید از اول تعریف کنم 

بچه ها یه ایکپ تو کلاسمونه که از سال پیش منو زهرا و نادیا اتنا و مریم همو میشناختیم امسالم تصادفا همکلاسی شدیم یه همکلاسی قدیمی هم داشتم که اونم با اینا رفیق شده که اسمش رقیه س بعد این با معلم ادبیاتمون خیلییی صمیمیه در حدی که زنگ میزنن حرف بزنن زهرا هم با دختر دبیرمون سه سال پیش چون همکلاسی بودن یه سلفی گرفته رقیه هم به زهرا گفته که عکسشو بفرس منم ببینم بعد رقیه عکس رو دانلود کرده واسه دبیرمون فرستاده که دختروتون اینه دبیرمون جلسه بعد اومد گفت به هرکی که عکس دستشه بگو عکسو پاک کنه 

بعد زهرا به رقیه گفت تو فرستادی اونم انکار کرد نه من نفرستادم حالا هدچیم تو کلاس اتفاق میفتاده رو میرفته به دبیرمون خبر میداده دبیرمونم به مدیر میگفته زهرا و سارا و مهدیه هم باهم پیاده میرن خونشون بعد دبیر فارسی رفته به مدیرمون گفته اینا به پسرا متلک میندازن و..... یا مثلا مهدیه تو کلاس میرقه مغنشو در میاره مدیرمون هم به جون بچه هاش قسم خورد که دبیرمون میگه

ینی دبیر ادبیات بعدش زنگ مهدیه رو بردن دفتر گفتن دبیر ادبیاتتون میگه زنگ تفریح شد منم رفتمم اب معدنی بگیرم اومدم دیدم دخترا رفتن تو اناق رختکن در زدم گفتن مهدیس بیرون وایستا کار داریم منمبرگشتم رقیه رفت تو بعد اونجا رفته گفته مهدیس میاد همه حرفاتونو گوش میده میبره به مدیر میگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا عکستون مگه چش بوده؟دوما همه دوستا همه مدل عکس دارن باهم ...مدیر یا هرکسی حق نداره بابتش چیزی بروتون بیاره ...تازه شما باید دست بالارو بگیرید که تو مسائل شخصیتون دخالت کرده ...و اینکه واسه شماها جاسوس اجیر کرده....اصلا کوتاه نیاید

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

چون گریه کرده همه میگن اون بی گناهه دلمون رحم اومد 

مگه به گریه اس؟همه بلدن...یه زن بزرگ نباید تو مسائل ۴تادوست دخالت میکرد...شما یقش کنید

بخدا اصلا تو این فازا نیستم نمیدونم چرا انداختا گردن من 

ترس و استرس یعنی تو کاری کردی و میترسی....طلبکار باش تا خودشونو جمع کنن...بگو حق ندارید منو دخالت بدید به بالا دستیت بگو زودتر از اینکه بقیه بگن...بگو اعصابمو درگیر کردن خودشون باخودشون مشکل دارن منو قاطی نکنید