2777
2789
عنوان

من هیچی نیستم😃

136 بازدید | 9 پست

شاید داشته های من ارزوی خیلی ها باشه اما باز هم وقتی به ادما که نگاه می کنم میبینم که من هیچی نیستم منظورم اصلا قیافه و تیپ و هیکل و پول وماشین خونه نیست من هیچ تلاشی نمی کنم توی زندگیم دوست دارم پر از اپشن باشم اما فقط می خوام تلاشی در قبالشون نمی کنم دلم می خواد درس بخونم برم دانشگاه مثل خیلیا دیگه بگم من فلان رشته رو خوندم من الان شاغلم شغلم اینه من خودم درامد دارم من رانندگی بلدم من زبان بلدم ،من فلان رشته ی ورزشی رو به صورت حرفه ای ادامه دادم اما الان که هفده سالمه بهترین زمان برای بدست اوردنشونه نمیتونم خودمو مقید کنم نمیتونم اگه باشگاه برم نمیتونم به درسم برسم درس بخونم نمیتونم به ورزشم برسم

اصلا برام ممکن نیست بخوام روی یکیش تمرکز کنم بابام شب روز بهم تذکر میده درس بخون میگه ادما مدام درحال ارتقای خودشونن اپشن دارن برای ارائه خودشون میگه وقتی ادم با لولی بشی ادما بهت احترام میزارن،حتی ازدواج هم کنی همسرت برات احترام بیشتری قائل میشه نمیتونه تهدیدت کنه کوچیکت کنه چون تو قدرتمندی من موافقم با حرفاش اما ذهنم نمیپذیره چکار کنم؟ بعضی وقتا میرم قران میخونم میگن خدایا مسیر من چیه نشونم بده کمکم کن نیرو بده 

شما دعایی سراغ ندارید بهم کمک کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینایی که میگیو‌ نداری   پس چه داشته هایی‌ داری که باعث شده فکر کنی موقعیتت‌ آرزوی دیگرانه ...

از لحاظ خانواده و هیکل خوب و از لحاظ مالی هم اگه انتظارات غیر معقول رو در نظیر نگیرم هرچی بخوامو میتونم بخرم حالا فکر نکنید بچه مایه دارم به نسبت سنم ازادی بیرون رفتن گشتن و پوشیدن دارم حتی تنهایی سفر هم رفتم خب خیلی خانواده ها موافق این چیزا نیستن 

از لحاظ خانواده و هیکل خوب و از لحاظ مالی هم اگه انتظارات غیر معقول رو در نظیر نگیرم هرچی بخوامو میت ...

اما اینها ارزش نیستن عزیزم 

به چیزایی افتخار کن که تو داشتنش نقشی داشتی 

به جایی‌ برس که افتخارت بشه تلاش هات‌ 

و پشتکارت‌ و موفقیتت بشه آرزوی دیگران نه هیکل و ...

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰
اما اینها ارزش نیستن عزیزم  به چیزایی افتخار کن که تو داشتنش نقشی داشتی  به جایی‌ برس که ...

عزیزم من نگفتم اینا ارزشن اینا چیز هایی ان که من در بدست اوردنشون نقشی نداشتم من نمی خوام خودمو با خانوادم بکشم بالا می خوام خودم یکسری چیز هارو بدست بیارم:)