talaeiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 15 عنوان جراحی بینی 174 بازدید | 15 پست بچه ها من یک ماهه عمل کردم ی نیم رخم با اون یکی فرق داره یکیش یکم دراز تر از اون یکی هست و سر بینیم یکم کجه چیکار کنم ؟ 1402/09/10 | 22:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰جولیا_پندلتون۰ عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 3678 منم احتمالا به زودی عمل کنم مشکل اینجاست یک ماه بعد از عملم عروسی دختر خالم میافته بعد از یک ماه هنوز هم خیلی ورم داره؟
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21328 منم فردا میشه یه ماه اصلا با جزییات نگاه بینیت نکنک هنز ورم ی طرف بیشتره زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
maryamk570 عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 2575 طبیعیهه برامن تقریبا پنج ماهی ورمش زیاد بود سوراخای بینیمم نامتقارن الان خوب شدت
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21328 منم احتمالا به زودی عمل کنم مشکل اینجاست یک ماه بعد از عملم عروسی دختر خالم میافته بعد از یک ... همون چسبی ک روشه خودش جلو خیلی دیدها رو میگیره و خوشگلتری زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
۰جولیا_پندلتون۰ عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 3678 همون چسبی ک روشه خودش جلو خیلی دیدها رو میگیره و خوشگلتری واقعا؟نظر خودم هم همینه ولی زشت نیست با اون همه میکاپ چسب بزنم؟😅
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21328 واقعا؟ نظر خودم هم همینه ولی زشت نیست با اون همه میکاپ چسب بزنم؟😅 نه زشت چرا؟همون چسب خودش ی میواپه (وقتی رفع ایرادات بینی کردی ؛دکتر خوب انتخاب کن ) زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
leeleeya عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 344 کاملا طبیعیه دوماه دیگه صبر کن اگر بهتر نشد حتما با یک پزشک دیگه مشورت کن شاید دکتر درست کارشون انجام نداده همه کسانی که اطرافمون هستن فقط یادآور این هستند که خودت بهترین نسخه از خودتی❤️
لیاااااااااا عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 16 چقدر بعد ؟ سلام عزیزمبینی شما بعد عمل چطوره شد؟نظرتون تغییر نکرده؟من قصد عمل با دکتر محبی رو دارم
talaeiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 15 سلام عزیزمبینی شما بعد عمل چطوره شد؟نظرتون تغییر نکرده؟من قصد عمل با دکتر محبی رو دارم عزیزم نمیدونم با دکتر عمل کردی یا نه ولی الان تقریبا میشه یکسال برای من و واقعا نسبت ب پولی ک دادم زیاد راضی نیستم
mehrrrnaz7979 عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 42 عزیزم نمیدونم با دکتر عمل کردی یا نه ولی الان تقریبا میشه یکسال برای من و واقعا نسبت ب پولی ک دادم ز ... عزیزم الان ایرادات بینیتونبعد از عمل چیه؟
لیاااااااااا عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 16 عزیزم نمیدونم با دکتر عمل کردی یا نه ولی الان تقریبا میشه یکسال برای من و واقعا نسبت ب پولی ک دادم ز ... سلام عزیزمنه کنسل کردمدرباره آمالی اطلاعی نداری کارش چطوره؟