بچه ها آزمایش قند وتیرویبد اولیه رو من ندادم بهداشت اصرار داره که برو بده الان پنج ماه هستم بنظرتون این آزمایش دوباره هم تجدید میشه تو چند ماهگی که من نرم اینو بدم ؟
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب انجام ندم چی میشه میخام بدونم اگر دوماهه دیگه باز این آزمایش تجدید میشه دیگه نرم آخه خود ماماهه انگار گفت دوبار باید داد
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
مگه زیر نظر متخصص نیستی؟ چرا ندادی؟ خیلی مهمه هرچه زودتر برو بده
نع نیستم فعلا فقط بهداشت میرم