2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1 - اکثر کلینیکها، کاشت مو را تضمین میکنند.

2 - کاشت مو از 10 میلیون تا 50 میلیون هست. مثل هر سرویس دیگه ای..

3 - کاشت مو ( و ابرو و ریش ) را فقط یکبار میتونی انجام بدی... حالا ببین قیمت چقدر مهمه..

4 - اگر تهران هستی و با قیمت حدود 20 تا 25 مشکلی نداری، میتونی از مشاوره رایگان من در کلینیک استفاده کنی ( ستاری، سعادت آباد، میرزای شیرازی ) و جواب همه سؤالات را بصورت دقیق بگیری.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

هر جا برای کاشت میرید با تحقیق برید ولی پیش مهشیدصالحپورسولگانی نرید. من برای کاشت شقیقه و ابرو تو اصفهان سرچ زدم که متاسفانه گیر  یک خانم کاشت‌کارِ بد در اصفهان افتادم. خانم "مهشید صالحپور سولگانی (ماهشید)" بیعانه کاشت مو و ابرو را واریز کردم و جلسه اول رفتم مابقی پول را چک صیادی ثبت شده گرفت ولی کارم را نیمه تمام گذاشت برای جلسه بعد. جلسه بعد را با زور و التماس ازش گرفتم ولی اونم پول اضافی ازم گرفت. آخرم کاشت موهامو کم حجم گذاشت. کاشت ابرو روی خواب ابرو نیست و فرم ابروها کاملا ناقرینه هست و بدتر اینکه روی ابرو کاشت دوبل زده در حالیکه هیچکس ابرو را کاشت دوبل نمیزنه. این خانم اهواز و تهران هم کار کرده. حواستون باشه به هیچ وجه پیش این خانم کاشت نکنید که من ۳۵ میلیون هزینه کردم فقط به طمع ۴ میلیون ارزونتر که اخرم اون ۴ تومنم ازم گرفت که کارمو تموم کنه.