2821
2789
عنوان

نیم بوت+عکس

182 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

نظرتون راجب این نیم بوت چطوره؟

میخوام بگیرم خوبه؟

تیپم سادس

بگذار هر چه از دست می رود برودَ،من آن را می خواهم که به التماس آلوده نباشد،حتی "زندگی" را .

قشنگ نبست

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قشنگ نبست

خودم می‌دونم زیادی خوشگل نیس

ولی نمی‌دونم چرا انقدر ازش خوشم میاد

موندم بگیرم یانه🙂

بگذار هر چه از دست می رود برودَ،من آن را می خواهم که به التماس آلوده نباشد،حتی "زندگی" را .
خودم می‌دونم زیادی خوشگل نیس ولی نمی‌دونم چرا انقدر ازش خوشم میاد موندم بگیرم یانه🙂

نگیرمدلهای قشنگترم هست

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
نه جالب نیست مدلهای ساده تر و درعین حال شیک تر ازاین زیاده

کلی مغازه گشتم چیز جالبی ندیدم

پیج یا سایت فروش دارید برام بفرستید؟

کلی مغازه گشتم چیز جالبی ندیدم پیج یا سایت فروش دارید برام بفرستید؟

نه گلم

من تو عمرم خرید اینترنتی نکردم

اگه خودت دوست داری خوب بخرش

آهای کاربری که از فسنجون خوشت نمیاد،منم از تو خوشم نمیاد!فهمیدی؟😒

همون که انتخاب کردی بگیر من هیچوقت دودل نمیشم

من بر عکس شما

همیشه خدا دو دل میشم آخرشم بدترین چیزو میگیرم پشیمون میشم😁

نگیرمدلهای قشنگترم هست

پیج یا سایتی که مدل قشنگ داشته باشه دارید برام بفرستید

ممنون میشم🌷

پیج یا سایتی که مدل قشنگ داشته باشه دارید برام بفرستید ممنون میشم🌷

نه بزن اینستا

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792