2777
2789
عنوان

خواستگار زشت

328 بازدید | 15 پست

بچه ها ، واسه آبجیم خواستگار اومده ، همدیگه رو دوست دارن زیااااد . ولی اصلا پسره به ما نمیخوره 

آبجیم خوش قیافه و سفید و نازه ، پرستاره ، خونواده سرشناسی هم هستیم ، پولدار ک نمیشه گفت ولی دستمون به دهنمون میرسه . 

حالا عاشق یکی شده ک قدش خیلی کوتاه پنج سانت از خواهرم بلندتره ، نباید اینطور بگم ولی واقعا زشته . خونواده معمولی داره ، اخلاقشم خوبه ، دانشجو داروسازیه ولی پول و خونه و ماشین نداره .

خواستگارای خیلی خیلی بهتری داره واس همین مامان بابام قانع نمی‌شن.  ولی میخواد پسره رو . 

چطور قانعشون کنه ؟!😐🤐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میشه خب ،نامزد کنه شما بدون قضاوت کنارش باشین نهایت بعد یه مدت اگه هم رو نخواستن بازم بدون قضاوت ...

خب بحث من اینه ک پدر مادر رو چطور قانع کنیم

اسی اینقد ظاهرا گرا نباش

بعدشم داروسازی میخونه بی پول نمیمونه که. 

بعدشم اگر پسر بااخلاقیه و خواهرت پسندیده لطفا تو کاری به قیافه پسره نداشته باش یرار نیس شوهر تو بشه

بعدم ملاک قد اصلا جالب نیس خوبه خواهرشوهرت در اینده بگه این یدش کوتاهه؟ 

اسی اینقد ظاهرا گرا نباش بعدشم داروسازی میخونه بی پول نمیمونه که.  بعدشم اگر پسر بااخلاقیه و ...

چرا همه ریختن سر من ، بابا آخر تاپیک گفتم کپدرم قبول نمیکنه چطور راضیشون کنیم

خیلی زشته قیافه ش؟

آره ، پوستش خیلی تیره‌س دماغش بزرگه،  تو ۲۵ سالگی کل پوستش چروکه ، قدشم ۱۶۷ 🥲 از همین الان دوستای آبجیم مسخره‌ش میکنن خیلی اذیت شده . حتی کل فامیل دارن سرزنش میکنن . اینقد می‌ترسه نکنه پسره چیزی بشنوه🥲

چرا همه ریختن سر من ، بابا آخر تاپیک گفتم کپدرم قبول نمیکنه چطور راضیشون کنیم

اسی ببخشید معذرت میخام.

خب به مامانت بگو که اخلاق مهم تره و اینکه به دل ادم بشینه و اینکه در اینده به پول میرسه حداقل بررسی کنن 

به خواهرتم بگو بازم حرف مامان و باباتو گوش بده اونا هرگز بد بچع را نمیخان