2777
2789
عنوان

همش گریه میکنم....!!!!!!

267 بازدید | 16 پست

ازوقتی باردارشدم همششششش گریه میکنم و کل وجودممممم حس تنهایی پر کرده چون شوهرم همش سرکاره و توغربتم خانوادم کنارم نیستن ی استان دیگن بابام بستریه بیمارستان یه دوستم اینجا ندارم فک کن ی نفرم نیست ک برم پیشش در روزیساعت بشینم اما قبلا زیاد ب این چیزا فک نمیکردم سرگرم خونه داری بودم اما الان نمیتونم درست ب کارا خونم برسم همششششش پای گوشی عم با دوستای هم شهریم صحبت میکنم و گریه میکنم میگمشون زندگیم بده هیچ امیدی ندارم چون یکمم مشکل مالی دارم

بچهااادد من خیلییییییی احساس پوچی میکنم خیلیییی احساس بدبختی میکنم غمگینم روحم پیره بخدا تلقین نیست نمیدونم چ کنم فقط میدونم چی حالمو خوب میکنه جمع شلوغی حالمو خوب میکنه ک ندارم کمبودشو دارم امروز رفتم پارک هرکیو میدیدم توپارک حس کردم خوشبختر از منه ی حال گوهی دارم باشگاه و.... هم نمیتونم برم شهرمون خیلیییییی سرده دماش4 پنج درجس کلا نمیشه زیاد بیرون رفت 

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

اگ یکی بپرسه بابا مشکلت چیههههه میخوام بگم از اذدواج کردن پشیمونم کاش منم ی دختر مجرد سر ب هوا بودم خدااااااااااااا همش نگا بچه ها میکنم میگم کاش باز بچه بشم اون وقت هیچوقت اذدواج نمیکنم هرگزززززز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینجوریم ولی،باردار نیستم تنهایی و بی کسی خیلی سخته اینکه جایی نداشته باشی بری سخته 😔

خیلییییییییی سخته هیچکسو ندارم اگ چن نفر دورم بودن خوشال بودم میدونم 

عزیزم فکر کنم دچار افسردگی قبل زایمان شدی

اخه اگ چن نفر دور برم بودن خوشحال بودم دلم میخواد دورم شلوغ باشه 

منم باردارم همش گریه میکنم شهر غریبم شوهرمم تایم کارش زیاده وقتی میاد خسته هست میخواد بخوابه خانوادمم اینجا نیستن در کل هم نمیشه زیاد رفت موند نهایت یه هفته بیشترش حوصله سر بر میشه

تاپیکتو دیدم فکر کردم چقدر مثل منی

قبل این تنهایی زیاد برام مهم نبود از وقتی باردار شدم حساس تر شدم

عزیزم. بخاطر هورمون ها.  ریخته بهم تو بارداری.   اگر اهل کتاب یا فیلمی.  بخر و ببین. ...

همش دغدغم شده مجردی کااااااش خدا بهم ی فرصت میداد چندسال برم میگردوند عقب کاش برگردم ب زمان قبل نامزدی همچیو ب هم بزنم خدایا خداااااا

اخه اگ چن نفر دور برم بودن خوشحال بودم دلم میخواد دورم شلوغ باشه 

می‌فهمم چی میگی عزیزدلم اما قبلا هم تو این شرایط بودی الان برات خیلی بیشتر اذیتت کننده شده بخاطر هورمون هاست

در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!
منم باردارم همش گریه میکنم شهر غریبم شوهرمم تایم کارش زیاده وقتی میاد خسته هست میخواد بخوابه خانوادم ...

اره منم قبلا زیاد اهمیت نداشت الان ک باردارم حس بدییییی دارم خیلی خیلی حس بد دارم سگ توخیابونم میبینم میگم کاش حیوون بودم حس میکنم مورچه هم ازم خوشحال تره