2777
2789
عنوان

آزمایش cbc

5591 بازدید | 40 پست

سلام خانوما من پنج شنبه رفتم آزمایش چکاپ کامل دارم بخاطر ریزش موهام CBC هم داخلش بود 

دیروز که آزمایش رو دادم هیچ علامتی نداشتم از سرما خوردگی 

اما الان از ظهر یکم احساس مریضی میکنم بدنم میدرده ولی در حد خیلی کم گلوم هم یجچریه 

ممکنه دیروز عفونت تو بدنم بوده باشه و رو آزمایش تاثیر بذاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پزشكم البته خانم نيستم اينو بدونيد مادر خيلي از مشكلات خود استرس هستش

استرس کل زندگیم رو نابود کرده 

توی بهترین دوران زندگیم یه ادم افسرده شدم که حتی میدونم ریزش موهام هم بخاطر اونه همون استرس 

آنقدر رفتم دکتر آنقدر آزمایش دادم دیگه همه رو خسته کردم 

شما که پزشکید بگید من چکار کنم 

استرس کل زندگیم رو نابود کرده  توی بهترین دوران زندگیم یه ادم افسرده شدم که حتی میدونم ریزش مو ...

ببينيد بعضي از استرسا از نوع شخصيت ادم منشا ميگيره اينا درمانش تركيبيه و زمان بر اول كار. به يه روانپزشك مراجعه كنيد و همزمان با نظر روان پزشكتون به يه مركز مشاوره

ببينيد بعضي از استرسا از نوع شخصيت ادم منشا ميگيره اينا درمانش تركيبيه و زمان بر اول كار. به يه روان ...

خیلی ممنون از اینکه جواب دادین 

من تقریبا یک ماه پیش آزمایش CBC دادم نرمال بود الان که باز چکاپ کامل دادم واسه ریزش موهام اگه بالا بره اون گلبول سفید مال همین سرماخوردگی هست بنظر شما ؟

خیلی ممنون از اینکه جواب دادین  من تقریبا یک ماه پیش آزمایش CBC دادم نرمال بود الان که باز چکا ...

خواهش ميكنم من درخدمتتون هستم

بله قطعا از همين سرماخوردكيه وگرنه يكماه زمان زيادي واسه تغيير تو از مايش نيست راستي ميتونم بپرسم چند سالتونه؟