2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

117 بازدید | 13 پست

سلام

دوماه هست ک همسر من کاااملا یهویی عوض شده و کلا نسبت ب من دوری میکنه و ی خشم عجیبی نسبت ب من داره

مثلا همش میگه تورو دوس ندارم و اصلا نمیتونه تو صورتم نگا بکنه قبلا خودشو میکشت برام ک من تو رو خیلی دوست دارم،یعنی ی شب قبلش بهم گفته بود،تا میاد بهم نزدیک بشه،یهو خودشو میکشه عقب

و کلی چیز دیگه

بنظرتون دعا هست

اگر هست باید چیکار کنم

من خودم نمیرم دنبال این چیزا چون گناه داره.شما چ راهی پیشنهاد میدید.

من خودم یه مدت اینجوری شده بودم نسبت به همسرم کاسه بشقاب میشکوندم الکی دعوا راه مینداختم .اصن نمیخواستم ببینمش.تا فهمیدم برام دعا گرفتن ..هیچ کاربر نکردم نه رفتم باطل کنم نه چیزی .خودش رفع شد ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم یه مدت اینجوری شده بودم نسبت به همسرم کاسه بشقاب میشکوندم الکی دعوا راه مینداختم .اصن نمیخوا ...

شما اقا هستید یا خانم؟ببخشید ک میپرسم،اگر مایل بودید بگید.

چون خانما سریع تر نرم میشن نسبت ب اقایون

وااای چقد عجیب استارتر انگار که من این تاپیکو زدم !!! دقیقن مشکل منم مثل شماس شوهری که برام جون میداد حالا چشم نداره ببینتم و همشم الکی داره حفظ ظاهر میکنه البته که من میفهمم ٫ من اعتقادی به دعا و سنگینی نداشتم اما بااین شرایط با توجه به اصرار اطرافیان دیگه منم یجورایی اعتقاد پیدا کردم که چیزی غیر از اینا نمیتونه باشه و واقعن نمیدونم باید چیکار کرد تا درست بشه

وااای چقد عجیب استارتر انگار که من این تاپیکو زدم !!! دقیقن مشکل منم مثل شماس شوهری که برام جون ...

شما چن وقته اینجوری شدین؟؟چطور میفهمی داره حفظ ظاهر میکنه ینی چ کارایی میکنه

شما چن وقته اینجوری شدین؟؟چطور میفهمی داره حفظ ظاهر میکنه ینی چ کارایی میکنه

ما تقریبا یکسالی میشه اما این اواخر شدیدتر شده از حفظ ظاهر منظورم این بود انقد که من بهش گفتم چرا منو نمیبینی چرا انقد سرد شدی چرا چرا چرا … دیگه الکی خیلی به ظاهر داره مثلا محبت میکنه اما واضحه که فقد برای اینکه من غر نزنم سرش 😢

ما تقریبا یکسالی میشه اما این اواخر شدیدتر شده از حفظ ظاهر منظورم این بود انقد که من بهش گفتم چرا من ...

برای همسرم اصلا تعادل نداره تو حرفا و کاراش،کلا انگار داره از ی چیزی فرار میکنه

بنظرتون اینا میتونه تاثیر دعا باشه؟

آره شوهر خودمم همینجوری میشه.در واقع مادر و خواهرش براش طلسم میکنن بعد من قرآن میخونم دوباره خوب میشه باز اونا طلسم میکنن باز من قرآن میخونم و این چرخه ادامه داره....

آره شوهر خودمم همینجوری میشه.در واقع مادر و خواهرش براش طلسم میکنن بعد من قرآن میخونم دوباره خوب میش ...

چطور میفهمی اونان ک طلسم میکنن؟خونوادش چ مشکلی دارن باهاتون ک این کارِ بد رو انجام میدن؟

چطور میفهمی اونان ک طلسم میکنن؟خونوادش چ مشکلی دارن باهاتون ک این کارِ بد رو انجام میدن؟

فقط رذالت. مادر شوهر من این گه خوری رو خودش بلده نمیخواد بره پیش دعانویس تنش میخاره هفته ای ی بار مارو بهم میریزه.خدا هم که کاری به کارش نداره روز به روز گردنش رو کلفت تر میکنه....