2777
2789
عنوان

داستان واقعی تقاص خیانت .......

| مشاهده متن کامل بحث + 3420 بازدید | 84 پست
به نظرت احترام میزارم ..... اما این وسط گناه زنش چی بوده که باید همچین شوهری نصیبش بشه ؟......که آخ ...

قیمه قاطی ماستا شد،من در ارتباط با اون خانم گفتم،دررابطه با ازدواجشم میتونستن شناخت بیشتر داشته باشن،واز طرفی شاید خانمشم مقصر باشه یا اصلا بقول شما خانمشم تقاص کاری پس بده،

اگه بخوایم حرف شما در نظر بگیریم چرا بخاطر شکسته شدن دل این باید زن اون تقاص بده،گناه اون چی بوده!!!!!!پس اینم رده،

کلا مسایل به این سادگی که ما فکر نیکنیم نیست،وهرکس میدونه واخلاقیات واعمال خودش

حرفت نمیشه به همه نسبت داد،پسرخالمم منو میخواست همم میدونستن،خانواده ها با ازدواج فامیلی موافق تبودن ...

ولی اگه سرنوشت وجود داره 

پس گناه خانومش چیه این وسط که با یه بچه .......

این سرنوشت نیست اسمش ظلمه.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کانل کامل خوندم پسره خیانت نکرده بی معرفتی کرده اینی که شما میگی اسمش خیانت نیس الکی از کاه کوه نساز ...

من نظرمو گفتم ....... نیازی هم به تایید شما نیست.....

ولی اگه سرنوشت وجود داره  پس گناه خانومش چیه این وسط که با یه بچه ....... این سرنوشت نیست اسم ...

تو زندگیشون نیسی،که از محتویاتش با خبر باشی،مسایل به سادگی افکار ما نیست،حتی بخوایم بقول شما بگیم پسره تقاص دل شکسته دختررو میده گناه زن وبچش چیه این وسط،پس اینم رده،بهتره پس بگیم بخاطر همون بی تعهدی مرد همه این اتفاقات افتاده

و حالا بعد این همه سال دختره با شوهرش خوشبخته  و یه بچه داره و از زندگیش راضیه  و عاشق ش ...

والا اگه بنا به خیانتِ. عشق منم باید تقاص میداد. اینقدر ادای عاشقارو در اورد. خاستگاری کرد. خانواده ها... 

بعدم خیلی راحت منو داشت. رفت یکی دیگه رو عقد کرد و تمام. 

منو کشت. کشت و تمام. 15 سال گذشت. تقاصم پس نداد. 

اما من تقاص دلمو پس دادم. 

حرفت نمیشه به همه نسبت داد،پسرخالمم منو میخواست همم میدونستن،خانواده ها با ازدواج فامیلی موافق تبودن ...

ای وای چقد ناراحت شدم واسه پسر خالت..بخداحالم بد شد..الان بچش دنیا اونده و با مادرش زندگی میکنه

ای وای چقد ناراحت شدم واسه پسر خالت..بخداحالم بد شد..الان بچش دنیا اونده و با مادرش زندگی میکنه

اره عزیزم،الان دخترش۴یالشه،وبا مادرش خونه پدربزرگ مادریش زندگی میکنن وگاهی هم به خالم سر میزنن