2777
2789
عنوان

جای بخیه بینی+عکس📷

2682 بازدید | 14 پست

ده روزع عمل کردم و کرم ترمیم کننده میموزا از روز اول زدم و بخیه هارم در اوردم هنوز جاش نرفته قرمزه و انگار زخم تازست چیکار کنم طبیعیه؟

توصیفشون میکنیم میگن توهین نکن

بعد دو هفته باید ترمیم کننده بزنی بعد من زدم ترمیم کننده اسمش رو نمیدونم دوسال پیش خریدمش 800 تومن عالی بود واقعا دو سه باز زدم کاملا بردش جای بخیه رو

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد دو هفته باید ترمیم کننده بزنی بعد من زدم ترمیم کننده اسمش رو نمیدونم دوسال پیش خریدمش 800 تومن ع ...

دکتر منم همینو گفت ولی اون روزی ک ک رفتم اسپیلنت رو دراوردم گفت از امروز شروع کن ترمیم کننده رو بزن

ولی من تو خونه داشتم از همون روز اول زدم

درست میشه نگران نباش . فقط از دکترت بپرس اینارو یا از منشیش

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

دکتر منم همینو گفت ولی اون روزی ک ک رفتم اسپیلنت رو دراوردم گفت از امروز شروع کن ترمیم کننده رو بزن ...

نه نباید بزنی چون هنوز زخمه بزار دو هفته بعد

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

سلام عزیزم ی سوال داشتم ازت

منم چند روز دیگه نوبت عمل دارم

وقتی گچ روی بینیت بود خیلی سنگینی میکرد؟بعد چند روز گچ رو برداشتی؟دردم داشتی؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
سلام عزیزم ی سوال داشتم ازت منم چند روز دیگه نوبت عمل دارم وقتی گچ روی بینیت بود خیلی سنگینی میکرد ...

ن عزیزم یه هفته بعدش گچ یا همون اسپلینت رو برداشت

ن موقع عمل ن موقع برداشتن آتل اصلا درد نداره فقط دوران نقاهت بعد عمل یکم سخته ک اونم بعد ده روز اوکی میشی

ن عزیزم یه هفته بعدش گچ یا همون اسپلینت رو برداشت ن موقع عمل ن موقع برداشتن آتل اصلا درد نداره فقط ...

موقعی که گچ رو بینی هست میتونم درسامو بخونم یا اصلا نمیشه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
ب نظر من ن چون اصلا نباید سرتو پایین بگیری

تا چند وقت نباید سرم رو پایین بگیرم؟