2777
2789
عنوان

مادر....

114 بازدید | 18 پست

مگه همونی نیست که وجودش همه غم هارو از بین میبره و خانواده رو دور هم جمع میکنه؟

پس چرا وقتی اون هست بخاطر حرفاش قلب من درد میکنه؟

فقط کافیه یه کلمه بگم میفته به جونم منم چون هنوز حرفی نزدم بهش میگم تو دنبال بهونه‌ای بهم بدوببراه بگی 

حرفایی که اون بهم میزنه: تو ادب نداری ببخشید ر...یدم تو درس‌ و دانشگاهی که خوندی تو تربیت نشدی من از میترسم به تو چیزی بگم و ....

بابام که میبینه اینجوری میکه اونم میفته به جونم 🙂

بابام ماهی بیشتر از نصف حقوقو بهش میده بقیش میره برا قسط و بدهی میگه تو مگه به من چی دادی نه طلا برام میخری نه میگی براش لباس بگیرم 

بابام بهش میگه حقوق که پیش تواه 

بابام مثل نوکره براش 

اما جلو مردم بدی‌های بابامو میگه 

گاهی وقتا کلی حرف میزنه هیییچ نمیگم قلبم درد میگیره 

الان قلبم درد میکنه قبلش با بابام دعوا کرد بابام بهش میگه پس من کجا برم 💔

بهش رو نده و باهاش حرف نزن فقط در حد لزوم مثلا جای چیزیو بپرسی و اصلا پیشش نشین ،راجب هر چی حرف زد ه ...

زندگیمو جهنم کرده 

حتی وقتی ازش میپرسم زورش میاد جواب بده 

حالم بده بخدا فقط همون لقمه غذام رو میدن بقیه خرجم همش با خودمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش رو نده و باهاش حرف نزن فقط در حد لزوم مثلا جای چیزیو بپرسی و اصلا پیشش نشین ،راجب هر چی حرف زد ه ...

اگر کسی به غیر از من بود تحمل نمیکرد و خودکشی میکرد هر چقدر بهش خوبی کنم به چشمش نمیاد دوباره باهام بد میشه 

میگم خدایا من که نمیخوام ناراحتی بینمون پیش بیاد ولی خدایا خودت ببین داره خودش مشکل درست میکنه

زندگیمو جهنم کرده  حتی وقتی ازش میپرسم زورش میاد جواب بده  حالم بده بخدا فقط همون لقمه غ ...

خودت کار میکنی؟بنظرم سعی کن مستقل شی انقد واسه خودت پول جمع کن و طلا بخر ک همرو بفروشی یروز جدا زندگی کنی

خودت کار میکنی؟بنظرم سعی کن مستقل شی انقد واسه خودت پول جمع کن و طلا بخر ک همرو بفروشی یروز جدا زندگ ...

لباس میفروشم و وام‌خونگی درست میکنم 

کار ثابت ندارم

چند وقته دارم طلا میخرم

یعنی اگه خودم کار نمیکردم و درآمد نداشتم الان ذلیل بودم 

تنهایی مسافرت میرم 

چند روز پیش تنها رفتم کربلا اونجا خیلی بهم آرامش میده 

بابامم کار نداره بهم آزادی داده 

یعنی اگه اینطور نبود من زنده نمیموندم

اگر کسی به غیر از من بود تحمل نمیکرد و خودکشی میکرد هر چقدر بهش خوبی کنم به چشمش نمیاد دوباره باهام ...

اصلا بهش خوبی نکن سعی هم نکن رابطه اتونو درست کنی چون بیشتر دور برمیداره باید کاملا بی توجه باشی هر چی هم گف ک ناراحت کننده بود ب هیجات نگیر اصلا هم باهاش بحث نکن چون اعصاب برات نمیمونه

اصلا بهش خوبی نکن سعی هم نکن رابطه اتونو درست کنی چون بیشتر دور برمیداره باید کاملا بی توجه باشی هر ...

حتی اگه هیچی بهش نگم ولی قلبم درد میگیره 

یکارایی کرده باهام که اصلا جای شک برام نمیذاره که ازم بدش میاد

لباس میفروشم و وام‌خونگی درست میکنم  کار ثابت ندارم چند وقته دارم طلا میخرم یعنی اگه خودم کا ...

افرین واقعا خوبه ک دستت تو جیب خودته من میگم ب خودت برس اما بیشتر پولتو پسنداز کن جدا شو ازشون 

افرین واقعا خوبه ک دستت تو جیب خودته من میگم ب خودت برس اما بیشتر پولتو پسنداز کن جدا شو ازشون 

تو همین فکر هستم 

اما باید بیشتر تلاش کنم و بیشتر سختی بکشم 

باید خیلی فشارهارو تحمل کنم 

همین الانشم خیلی از مشکلات مالیم رو خودم به تنهایی دارم حل میکنم

اما قلبم درد میکنه نمیدونم چکار کنم

ن اصلا اهمیت نده بخدا ارزش نداره خودتو آزار بدی آرامش خودت واست مهم باشه

ببین من همینکارو میکنم 

اما بزور خودش حتی اگه من باهاش حرف نزده باشم مثلا با داداشم بحث کنم شروع میکنه بدوبیراه گفتن به من 

حتی انگیزه‌ای ندارم که تو کارای خونه کمکش کنم 

فقط گاهی وقتا ظرف میشورم

ببین من همینکارو میکنم  اما بزور خودش حتی اگه من باهاش حرف نزده باشم مثلا با داداشم بحث کنم شر ...

منم اینارو از سر گذروندم مادرم ک دخالت میکرد تو حرف منو داداشم اونجا هم بی محلش میکردم انگار نمیشنوم چی میگه! اونم بیشتر حرصش میگرف اما کاری نمیتونس بکنه چون من اصلا محل نمیدادم