2777
2789
عنوان

اه دختر کثافت

444 بازدید | 30 پست

بچه ها همیشه نذری میپزیم یا خیرات میدیم دختر همسایمون که ۳۲سالشه میاد یهو از در تو و قابلمه میاره حالا اونا کلی زمین دارن و توی اونجا اقوام ما اونجا غریبیم و یه ملکه ورثه بعد میاد تو میکه مرغ بیشتر بزار و زرشک پر کن و فلان بعد هفته های قبل برکشت گفت ایشالا همیشه ازتون بمیره ما بیایم غذا ببریم دیگه راضی نبودم بهش بدم این هفته یواشکی درست کردیم گفتیم بهش ندیم وای😞😞😞😞😞ولی بوی غذا میپیچه دیگه اولش آمد در زد جواب ندادیم بعد دوباره هییییی رفتم گفتم عزژزم پختیم اما برای فقرا برگشت گفت حالا خوبه خودتون فقیرین خودتون بخورین نمیرین 😭😭😭😭چجوری شر اینو از سرمون باز کنیم بابا ‌ولمون کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیازی نبود بگید برا فقیر 

تو همون قابلمه اندازه یه نفر بریزید اصرار هم کرد بگید اگر به همه رسید و غذا اضافه موند میدیم 

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

یعنی چی ک ازتون بمیره؟

تو همونجا باید موهاشو میگرفتی یه دور تو کوچه میچرخوندیش چقدر ذاتش خرابه این چه حرفیه بگو خودت بمیری

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

توداهات ما یه خانومه هست شیرین عقله هرکی رومیبینه میگه انشاله خوشبخت شی پولدار شی خدا عزیزاتونو نگه دار فلان چیزو بده به من بعد طرف دلش میسوزه میده بعد که گرفت هزارتا فحش میده ومیره کلیم میخنده به طرف

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده