2777
2789
عنوان

دوست پسر

153 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من با یک اقایی تو رابطه رفتم که گفتش اگه میتونی واقعا بمونی اوکی بشیم در غیر اون صورت نه منم گفتم اوکیع هیچوقت جدا نمیشیم با حرف زدن حل میکنیم گفت خوبه خلاصه اوکی شدیم گفتش من هدفم سرکارم هست چون برای آیندم هست و تو هم دانشگاهت هست و چند وقتی هست کلا سرد شدیم اصلا زنگ نمیزنه کم زنگ میزنع اگ چت هم کنیم در حد ده دقیقه حتی روز جمعه هم واسم وقت نمیزارع دیروز پیام داد جوابشو ندادم دیشب باز پیام داد چرا جواب نمیدی گفتم شارژ نداشتم گف دیگ هرطور شده جوابمو بده گفتم اوکیع گفت می‌خوام برم تهران از این حرفا دروز عصر گف من دانشگاه هسم ب عنوان مهمان هسم ولی با عقل جور در نمیاد خلاصه سرد شده چیکار کنم؟بهش پیام دادم چند وقتی شاید نباشم

مثل خودش باشم؟چیکار کنم یکی کمکم کنه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مثل خودش باشی که از دستش میدی دختر بهش بگو چیزی شده روبه راه نیستی این چند روز حوصله نداری نیستت کم پیدایی 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
پس یکم ازش فاصله بگیرم چ بهونه ای بیارم واسه فاصله

فاصله بگیری که میره دیگه گل 

بهش بگو چرا سرد شده 

هر وقت پاتنرتون سرد میشه شما دوری نکنید دلیل رو بپرسید بعد دیدید قانع کننده نبود مثل خودش بشید تا بفهمه 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
فاصله بگیری که میره دیگه گل  بهش بگو چرا سرد شده  هر وقت پاتنرتون سرد میشه شما دوری نکنی ...

میگ من سرد نشدم میگم کار دارم سرکار میرم از این حرفا میگ من سرد نیستم

19سالمه اینک مجازی آشنا شده بودیم ولی من قائمشهر هستم اون آمل میاد پیشم 

خوبه توی یه استانید اون پسر چندسالشه؟

من با یکی اشنا شدم خیلی فاصلمون زیاد بود نتونستم باهاش اشنا بشم

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

میگ من سرد نشدم میگم کار دارم سرکار میرم از این حرفا میگ من سرد نیستم

خیلی ازش پرسیدم که باهاش حل کنم برگشت گف چشم وقت بیشتری هم میزارم ولی فقط یکی دو روز اولش اوکی بود دیگ اوکی نیست نمی‌دونم واقعا چیکار کنم

https://eitaa.com/12335422/7988

امان از سادگی... یه ماهه اوکی شدیم یعنی چیزی که میخواست رو بهش دادی؟!(رابطه منظورمه) اگه آره خب دیگه چرا باید براش جذابیت داشته باشی؟!

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز