به متراژ خونت بستگی داره دیگه اگه کوچیکه ۷ اگه بزرگه ۹ من قرار بود همسرم طبقه بالای خونه مادر شوهرم رو بسازه هنوز آماده نبود رفتم ۹ نفره گرفتم همسرم هم بخاطر ترس سنگین شدن طبقه بالا آورد کوچیک در آورد چون خونه ویلایی بود قدیمی از زلزله اینا ترسیده بودن ِ۹نفره خیلی جامون رو تنگ کرده حتی یکیش رو و همچنین میز عسلی هاش رو مجبور شدیم بخاطر بچه ها ببریم بزارم پایین خونه مادر شوهرم
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اگه متراژ خونت ۱۵۰ باشه خب اره ۹ نفره باشه بهتر دیده میشه ولی اگه خونت مثل ما ۶۰ متر باشه از قضا ۹ نفره خیلی هم خونه رو کوچیک خفه نشون میده الان خونه من ۶۰ متره ۹ نفره خیلی جاگیر شده شلوغ دیده میشه اگه ۷ نفره بود به نظرم خیلی بهتر بود جا بیشتر داشتم ولی خونه مادر شوهرم ۱۵۰ متره اونم ۹ نفره گذاشته اصلا خونه نه براش جاگیر شده نه هیچی بهتر از خونه من که کوچیکه دیده میشه ۹ نفره با نفره چندان فرقی نداره فرقش به متراژ خونه ربط داره به چیز دیگه هم هست اگه اجازه نشین باشی به نظرم ۷ نفره بگیر چون تند بع تند قراره جا به جا بشی هر چی کمتر بهتر هم معلوم نیست از سال خونه ای که میری چند متراژ باشه ۷ نفره هم واسه خونه کوچیک خونه هم بزرگ ولی ۹ نفره واسه خونه بزرگ فقط خوبه واسه خونه کوچیک مناسب نیست مثل من اذیت میشی
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍