2789
عنوان

قهر .نامزد عقدی😫

225 بازدید | 9 پست

با رفیقای مجردش تا ۲ شب خونه یکی از رفیقاش بودن.منم زنگ میزدم پیام میدادم جواب نمیداد.تا اینکه صب سرو کلش پیدا شد تازه طلبکارم بود چرا من ناراحتم.منم ب یکی از رفیقای صمیمیش پیام دادم ک پاشون از زندگی نامزد من بکش بیرون.

حالاام نامزدم منو تهدید ب طلاق کرده .حرف سگو زد و الانم ۳ روزه نیست.چجوری ادبش کنم؟🙁

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

جدی حالا میخوای باهاش ادامه بدی؟

تربیتش با مامانش بوده که نکرده تو مجبور نیستی یه عمر بشینی تربیت کنی و تهشم ببینی آدم نمیشه

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

خوب بوده که بوده

اینا رو قبل عقد اگه مشکلی با این موضع داشتی باید میگفنی

پیام دادن ب دوستشم خیلی کار اشتباهی بود

همسرت مگه بچه اس ب دوستش پیام میدی؟

من بعدم هر موقع دعواتون شد ب جای جر و بحث سکوت کن وازش دور شو هر موقع دوزایش اقتاد خودش میاد دلجویی

اون موقع منطقی باهاش حرف بزن قبول کرد که چ بهتر 

نکرد مونده ب خودت که ادامه بدی یا نه

خوب بوده که بوده اینا رو قبل عقد اگه مشکلی با این موضع داشتی باید میگفنی پیام دادن ب دوستشم خ ...

قبل ازدواج همشو گفتم.چنبار تکرار کرده بود.من گفتم سری سوم ب رفیقات میگم گفت باشه.میدونی فقط این پروای هاش منو میسوزونه

خیلی کارا کرده ک گذشتم.ولی دیگ اینوو مغزم نمیکشه😭

قبل ازدواج همشو گفتم.چنبار تکرار کرده بود.من گفتم سری سوم ب رفیقات میگم گفت باشه.میدونی فقط این پروا ...

اخ وقنی چند باز انجام داده دیگه چرا دعوا میکنی

بکش کنار

اخ ب دوستاش گفتن رو من اصلا درک نمیکنم.

مردها نه حرف نه دعوا روشون اثر نداره

فقط کافیه حس کنی تو تصمیم گرفنتی که بعد تکرار اشتیاهش ازش جدا شی اون موقع اگه واقعا دوست داشته باشه تغییز میکنه اگه نه همون بهتر جدا شین

اخ وقنی چند باز انجام داده دیگه چرا دعوا میکنی بکش کنار اخ ب دوستاش گفتن رو من اصلا درک نمیکنم. م ...

راس میگی.باید ی فکری کنم.برگشت ب من گفت ۵ تا رفیقامو از تو بیشتر دوس دارم.تو نباشی رفیقام هستن.دوس ندارم با خانوادش درمیون بزارم.ولی منتظرم خودش بیاد