2777
2789

سرچی قهر کرده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرچی قهر کرده

سر ی چیز مسخره اینک من شلوار ک مادرش دوس داشت رو برنداشتم سر اینک منو میخواست ببره دکتر خودم نرفتم پیشش من ببره دکتر سر اینک ۸۰۰ هزار تومان پول دکتر داده مادرش خیلی ناراحته سر آیت چیزای مسخره حالا هم میخواد ک من برم زنگ بزنم بهش عذر خواهی کنم

یا گربه‌رو‌در حجله میکشم یا طلاق  چون زندگی با این ادم پیرت میکنه

ب اون راحتی هم ک شما میگی طلاق نمیشه گرفت ک خیلی راحت حرف از طلاق میزنین انگار خوبه ک به آدم بگن مطلقه یا هزار چیز دیک

راه حل ها:

۱- برو با مادره حرف بزن..منطقی...بگو چی میخوای...مشکلت چیه...راه حل هاشم بهش بگو

۲- با شوهرت همون حرف های بالا رو بزن

۳- مادرشوهرتو بکش

۴- بزن تو دهنشون

۵- طلاق

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سر ی چیز مسخره اینک من شلوار ک مادرش دوس داشت رو برنداشتم سر اینک منو میخواست ببره دکتر خودم نرفتم پ ...

چه دکتری چقدر گیرن اخه مگه سلیقه مادرش باید باشه 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الهی بگردم  تمام تاپیکات درباره شوهرته🥺

خوب به پدر مادرت بگو باهاش حرف بزنن درست و حسابی بگو با مدر مادرش حرف بزنن خو اینجوری که دلت خون میشه همش باهات قهر باشه

چقدم بچه ننس شوهرت 😑😏