2777
2789
مرسی ❤❤ پایت قوی بود سال اول قبول شدی یا مونی پشت؟

من پایم خیلیییی قوی مخصوصا یازدهم 

ولی سال آخر بخاطر به سری مسائلی که پیش اومد  دوازدهم اصلا نتونستم  بخونم یه سال پشت موندم کلا دوازدهم خوندم واسه پایه هم فقط تست زدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی میتونه تو ۷ ماه محکم خوندن پزشکی بیاره با پایه و حافظه خیلی قوی فقط چند سال دور مونده از درس

اگه با چند سال دور موندن پایت قوی بمونه و

قوی باشی اره میتونی 

ولی ترمیم ابنا هم باید کنی چون نهایی نمرش حساب میشه 

اگه با چند سال دور موندن پایت قوی بمونه و  قوی باشی اره میتونی  ولی ترمیم ابنا هم ب ...

الان ک قلمچی و ماز جلوئن با چی پیش برم از کجا شروع کنم

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
ثبت نام کنین هر کجا هستن شروع کنین به خوندن بعد تایم اضافه یا توی ایستگاه های جبرانی اونجایی که نخون ...

ممنونم خانم دکتر کوچولو

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️