2777
2789

هیچی فعلا که من عشقولی خوابیدیم بعد که بیدار شدیم آبگوشت بزنیم تو رگ بعد اگه شد بریم دور دور 😁😍😜😃

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

ی امروزو خونم.

تا شب استراحت میکنم

فیلم و گوشی و حمام و اماده شدن برای فردا

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز تولدمه

فعلا پیامای تولد یکی پس از دیگری میاد

اینم پیام تبریک نی نی سایت😍

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یه کم نماز یه خط قرآن  و کلی درد و دل با پروردگار همیشه بیدار....

هر جا دلت شکست پدرومادر پیر و ناتوان منو یاد کن😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آذر جوون تولدت مبارک  توی تاپیکام همیشه نظرات قشنگ میدادی

فدااات عشقم😍

نظر لطفته❤️

خونش میرم ...بعدم خیلی حال میده که ...دست پخت منه بیخودکزدن حال نده 😂 

چ بد 

کاش ۲روز دیگه پسرای مثل خودتون قسمتتون بشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.