2777
2789

هرچی قسمت هس همون میشه نگران نباش

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شرایطش چیه؟ استرس نگیر 

بگو من بالاترم

آروم باش

استرس چهرتو زشت میکنه

امروزم مثل روزای دیگه فقط قراره کسایی ملاقات کنی که قبلا ندیدی

کی میاد ببینت؟ اخه میگن از مد افتاده مادر پسر بره

واسه تو کی میاد؟ 

شرایطش چیه؟ استرس نگیر  بگو من بالاترم آروم باش استرس چهرتو زشت میکنه امروزم مثل روزای دیگه ...

نه  تو شهر ما هنوز هست اگر اشنا نباشن اول نادرش ابنا میاد میبینه اگر پسند شد میگن اجازه بدین چند روز دیگه پسر و بیاریم

خدااااا

چندسالته عزیزم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نه  تو شهر ما هنوز هست اگر اشنا نباشن اول نادرش ابنا میاد میبینه اگر پسند شد میگن اجازه بدین چن ...

تهران مادر پسر بخواد بره 

همون اول میگن تشریف نیارید

مادر پسر قبل پسر نمیتونه پسند کنه

چون ممکنه مادر بپسنده بعد پسر نه

اونوقت هی برن بیان 2بار تو همسایه ها واسه خانواده دختر خوب نیست... یکبار میرن

پسر همراه مادری خواهری

روز خواستگاریم خواب بودم یادش بخیر🤣

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز