2777
2789
عنوان

معنی متعلقه

5940 بازدید | 18 پست

در اعلامیه بعضی خانما یعنی چی

مثلا اسم همسر می‌نويسن متعلقه گرامی....

یعنی قبلن از شوهرش طلاق گرفته؟

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مطلقه

یعنی جدا شده

از کلمه طلاق میاد گلم❤

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

نه اون مطلقه هست این یعنی متعلق به آقای فلانی همون همسر 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

متعلقه همون همسر هست.  اونی که جدا شده بهش میگن مطلقه

میدونه تو اعلامیه چ معنا میده آخه 

یعنی زمانی این شوهر طرف بوده طلاق گرفته بعد تو اعلامیه می‌نويسن اینو ؟

نه اون مطلقه هست این یعنی متعلق به آقای فلانی همون همسر 

ن متعلقه این کلمه می‌نويسن خیلی زیاد دیدم

پس چرا نمی‌نویسند همسر فلانی 

میدونه تو اعلامیه چ معنا میده آخه  یعنی زمانی این شوهر طرف بوده طلاق گرفته بعد تو اعلامیه می‌ن ...

ببین عزیزم

متعلقه یعنی تعلق داره به همسرش

مطلقه یعنی جداشده 

که منطور همون اولی هست

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
میدونه تو اعلامیه چ معنا میده آخه  یعنی زمانی این شوهر طرف بوده طلاق گرفته بعد تو اعلامیه می‌ن ...

عزیزم متعلقه از تعلق داشتن میاد، ربطی به طلاق نداره. 

اونی که طلاق گرفته بهش میگن مطلقه. اگر کلمات هم‌خانواده رو توی درس فارسی ابتدایی بلد باشی، متوجه میشی.