2777
2789
عنوان

معنی متعلقه

5082 بازدید | 18 پست

در اعلامیه بعضی خانما یعنی چی

مثلا اسم همسر می‌نويسن متعلقه گرامی....

یعنی قبلن از شوهرش طلاق گرفته؟

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطلقه

یعنی جدا شده

از کلمه طلاق میاد گلم❤

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
متعلقه همون همسر هست.  اونی که جدا شده بهش میگن مطلقه

میدونه تو اعلامیه چ معنا میده آخه 

یعنی زمانی این شوهر طرف بوده طلاق گرفته بعد تو اعلامیه می‌نويسن اینو ؟

نه اون مطلقه هست این یعنی متعلق به آقای فلانی همون همسر 

ن متعلقه این کلمه می‌نويسن خیلی زیاد دیدم

پس چرا نمی‌نویسند همسر فلانی 

میدونه تو اعلامیه چ معنا میده آخه  یعنی زمانی این شوهر طرف بوده طلاق گرفته بعد تو اعلامیه می‌ن ...

ببین عزیزم

متعلقه یعنی تعلق داره به همسرش

مطلقه یعنی جداشده 

که منطور همون اولی هست

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

متعلقه یعنی همسر از تعلق داشتن میاد . مطلقه یعنی جدا شده. مینویسن متعلقه اقای فلانی یعنی همسر اقای فلانی

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
میدونه تو اعلامیه چ معنا میده آخه  یعنی زمانی این شوهر طرف بوده طلاق گرفته بعد تو اعلامیه می‌ن ...

عزیزم متعلقه از تعلق داشتن میاد، ربطی به طلاق نداره. 

اونی که طلاق گرفته بهش میگن مطلقه. اگر کلمات هم‌خانواده رو توی درس فارسی ابتدایی بلد باشی، متوجه میشی. 

ن متعلقه این کلمه می‌نويسن خیلی زیاد دیدم پس چرا نمی‌نویسند همسر فلانی 

یه کلمه قدیمی . قدیمیا اینو مینویسن

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819