2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد

253 بازدید | 10 پست

چرا من ازش بدم میاد؟ احساس میکنم دانشجوهاش سواد درست و حسابی ندارن 

حتی تو شرکت ام میان استخدام من ببینم دانشگاه آزاد درس خوندن فرم استخدامشونو نگاه نمیکنم 

احساس میکنم به زور پول مدرک کرفتن اگه درسشون خوب بود خب سراسری قبول میشدن 

شایدم دارم زیادی تعصب به خرج میدم ولی خب پول دادن درس خوندن یعنی چی اخه؟!؟!

خیلی هاشونم خوندن ولی سهمیه و پارتی و پول صندلی فرستادشون ازاد 

نمیدونم عشق چه شکلیه چجوریه ولی مرسی که عاشق نشدم خدا😐🦋 عاشقم شدن زیااد تعریف نباشه البته اینو گفتم نگید زشتمااا😂 ولی واقعا دوستدارم یروز بفهمم عشق چجوریه !! چه مدلیه !! میکشه ادمو یا زنده نگه میداره ..🤷🏻‍♀️

دختر خاله من چند سال پیش کنکور قبول شد ولی خو داداشش نزاشتن بره دانشگاه بنا به دلایلی ولی خو الان که شوهر کرده داره میره دانشگاه آزاد آدم با درک و فهمیم هس.. تا جاشون نباشی نمیتونی درکشون کنی

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این چه دیدگاهیه واقعا؟

هم کلاسیای دانشگاه ازاد من ارشد رو دارن دولتی تهران و شریف میخونن

منم که تغییر رشته دادم ارشد رو دارم شیراز میخونم

استخدام شما که سخت تر از ارگان دولتی نیست! الان من معلم اموزش و پرورشم

هم ازاد خوندم هم دولتی

ادمارو به سواد و تلاش خودشون بسنجین نه مدرک!

همه دانشگاهی درس خون و تنبل داره

خیلی هاشونم خوندن ولی سهمیه و پارتی و پول صندلی فرستادشون ازاد 

چی بگم اخه واقعا اون با استعداد هایی که تو روستا و شهرستان های کوچیک زندگی کردن دیدم رتبه های تک کنکور شدن چون نمیتونستن رو پول باباشون برا دانشگاه آزاد حساب کنن خودمم رتبه هشتاد کنکور بودم چون بابامم میگفت اصلا این دانشگاه نیست که بخوای بری من از خجالت حتی دفترچه آزادم نخریدم هیچ وقت دو سال موندم پشت کنکور ولی اخرش حاضر نشدم ازاد بخونم احساس میکنم کسایی که پولشو دارن چون بی زحمت قبول میشن آزاد برا سراسری حتی تلاش هم نمیکنن 

اونی که ازمون استخدامی بده بعد بره شرکت کار کنه معلوم میشه سواد داره یا نه

ما تو شرکت نفت حداقل وقتی کسی بیاد از آزاد باشه حتی ازش امتحانم نمیگیریم از قدیم یادمه هر آگهی استخدامی میزدن تاکید میکردن فقط سراسری خب یکی با سوادم باشه آزاد خونده باشه حتی فرصت امتحان دادنم بهش نمیدن بعدا چه جوری میخواد ثابت کنه با سواده!

ما تو شرکت نفت حداقل وقتی کسی بیاد از آزاد باشه حتی ازش امتحانم نمیگیریم از قدیم یادمه هر آگهی استخد ...

نمیدونم ولی تو شهر من برای همه امکان ازمون استخدامی میذارن و بعد هر کی نمره بالاتر بگیره میتونه استخدام بشه فرقی هم نداره ازاد هست یا دولتی 

ولی دانشگاه پیام نور و غیر انتفاعی و... رو هم شهر ما قبول نداره

به نظر من طرز فکر اصلا درست و قشنگی نیست.

قرار نیست براساس درصد شیمی و فیزیکشون قضاوتشون کنیم(هرکی دولتی خونده پاشه بیاد سرکار و هرکی آزاد و غیر انتفاعی بوده کلا دیگه کار نکنه)

من خیلی آدم های مختلف دیدم که کارشناسی آزاد بودن و ارشد بهترین دانشگاه دولتی قبول شدن. 

یا شاید دانشگاه شهر دیگه قبول شده و اجازه ندادن و رفت آزاد شهر خودش.

خیلی ها هم با سهمیه رفتن دانشگاه دولتی و من میشناسم که سوادش الان بعد کارشناسی حتی ۲۰ درصد اونی که دانشگاه آزاد خونده هم نیست.

صرف نظر از جایی که درس خونده، مهم اینه که اون فرد چه قدر مهارت و علم داره. 

این چه حرفیه میزنی؟

کی گفته هرکی دانشگاه آزاد درس خوند، الزاما بیسواده و با پول باباش رفته؟!

پسر من سال دومش بود که کنکور داد و واقعا برا درس خوند ولی بخاطر این ترمیم معدل مسخره که یهو تصمیم گرفتن بیارن وسط ( کلا ترمیم رو شرکت نکرد) و بخاطر فشار عصبی که روش بود، نتیجه دلخواهش رو نگرفت.

علوم آزمایشگاهی شهر دیگه قبول شد ولی چون علاقه ش فقط فیزیوتراپی بود و اونقدرا به بقیه رشته ها علاقه نداشت، تصمیم گرفت کامپیوتر آزاد تو شهر خودمون بخونه.

ضمن اینکه تو کنکور خیییییلی حق خوری میشه و اوناییکه واقعا استحقاقش رو ندارن با سهمیه و پول و پارتی میرن دانشگاه....

حرفتون کاملاااا اشتباهه

https://youtube.com/@SHUALOG-BEATS?si=pBTZP_F8etc7eyNv 
ما تو شرکت نفت حداقل وقتی کسی بیاد از آزاد باشه حتی ازش امتحانم نمیگیریم از قدیم یادمه هر آگهی استخد ...

والا پسر خاله من شیمی دانشگاه آزاد خوند، الانم استخدام شرکت نفت هست. چطور میگی تو شرکت نفت استخدام از دانشگاه آزاد نداریم؟!!!

شما هم اگه کسی رو بخاطر دانشگاهش به مدارکش نگاه نمی‌کنید یا ازش آزمون هم نمیگیرید، خیلی حق به گردنتون هست!

واقعا متاسفم

https://youtube.com/@SHUALOG-BEATS?si=pBTZP_F8etc7eyNv