2777
2789

هدایت تحصیلی و دفترچه سلامتمو گم کرده مشکلی نداره؟خودشون میگن ول کن مهم نیستن نمیدونم راس میگن یا میخوان ولشون کنم

دفترچه سلامت یعنی کارت واکسن اینا ؟ 

هدایت تحصیلی چیه ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره از کودکی تا دبیرستان😐 اون برگه ای ک مشخص میکنه تونستم برم این رشته یا نه🙂

ای بابا کارت واکسن که مهمه 

برو هلال احمر قسمت مال واکسن و اینا ( همونجا که میرن مثلا چک میکنن چه واکسنی زدی نزدی الان مثلا میخواهی بری کربلا باید بزنی اینا ، بهشون بگو ، ببین چیزی شبیه اون بهت میدن

هدایت تحصیلی پس بنظرم مهم نیست ولی کارت واکسن مهمه

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
ای بابا کارت واکسن که مهمه  برو هلال احمر قسمت مال واکسن و اینا ( همونجا که میرن مثلا چک میکنن ...

بهنظرت برم اموزش پرورش شکایت کنم؟ اخه خیلی بی مسئولیتن کاری میکنن؟

شوخی میکنی؟

کی گفته مهم نیستتتتت

اگه اینارو نداشته باشی دبیرستان و دانشگاه نمیتونی بری

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بهنظرت برم اموزش پرورش شکایت کنم؟ اخه خیلی بی مسئولیتن کاری میکنن؟

فکر نکنم جواب بده ، نهایتا ممکن ی نامه بدن که چرا گم کردین اونام بهانه بیارن یا بگن مهم نیست ، ممکن هم راهکار بدن 

خواستی میتونی اقدام کنی سنگ مفت گنجیشکم مفت ، حداقل برای بقیه حواسشونو جمع کنن ولی فکر کن باهات بد نمیشن خدای نکرده 

شوخی میکنی؟ کی گفته مهم نیستتتتت اگه اینارو نداشته باشی دبیرستان و دانشگاه نمیتونی بری

از کلاس اول تا نهم حتی یکیشم کم نشده بود این دبیرستانه خیلی بی مسئولیت بود بقیه پروندرم خودمون یه برگه یه برگه پیدا کردیم

فکر نکنم جواب بده ، نهایتا ممکن ی نامه بدن که چرا گم کردین اونام بهانه بیارن یا بگن مهم نیست ، ممکن ...

دیگه دبیرستانم ک تموم شده کاری باهاشون ندارم ولی نمیدونم چیکار باید بکنم

دیگه دبیرستانم ک تموم شده کاری باهاشون ندارم ولی نمیدونم چیکار باید بکنم

خب اول برو هلال احمر همونجا 

بعدشم خواستی برو آموزش و پرورش ناحیه مدرست و بگو اگر یا هلال احمر گفت نمیشه کاریش کرد خدای نکرده یا گفت مثلا بری از آموزش و پرورش بپرسی