2777
2789
عنوان

کسی میدونه؟

73 بازدید | 15 پست

اگر یکی بخواد مهاجرت کنه آلمان 

حدودی با همه در نظر گرفتن همه چی 

چقدر هزینه داره؟ فقط ویزا و کارای اداری‌ نه کلا زندگی و اینارم در نظر بگیرین 

برای خودم نمیخوام 

فقط برام سواله که نیاز به چقدر هزینه هست؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا یک نفر ماهانه بسته به جایی که خونه میگیری ۵۰۰تا ۱۵۰۰یورو اجاره ماهی هم بین ۵۰۰تا۱۰۰۰یورو خرج یک نفر هست

از طرفی تمکن مالی نیازه حدودا ۱ میلیارد باید تو حسابت باشه بتونی بری

بعد اونم ک خب حساب کن یورو ۵۶تومنه ببین چقدر ماهانه خرجت میشه

برا یک نفر ماهانه بسته به جایی که خونه میگیری ۵۰۰تا ۱۵۰۰یورو اجاره ماهی هم بین ۵۰۰تا۱۰۰۰یورو خرج یک ...

اها 

هزینه کارای اداری‌ و فلانش چی؟ که از اینجا بخواد بره

اونم میدونی چقدره؟ 

برا یک نفر ماهانه بسته به جایی که خونه میگیری ۵۰۰تا ۱۵۰۰یورو اجاره ماهی هم بین ۵۰۰تا۱۰۰۰یورو خرج یک ...

حدودش رو برای مهاجرت کاری بخوایم در نظر بگیریم به پول ایران 

بالای 500 میلیون میشه درسته؟ یا نه

اها  هزینه کارای اداری‌ و فلانش چی؟ که از اینجا بخواد بره اونم میدونی چقدره؟

تو ۱۰۰میل برا رفتنش بزار کنار

اگه بخای با موسسه ای چیزی اقدام کنی خب یخورده بیشتر میگیرن سودی براشون بمونه

ولی از طرفی اگه تجربه نداری بهتره از موسسه ی معتبری کمک بگیری تا کاراتو را بندازن

حدودش رو برای مهاجرت کاری بخوایم در نظر بگیریم به پول ایران  بالای 500 میلیون میشه درسته؟ یا ن ...

مهاجرت کاری با چه ویزایی میخوای؟بلوجاب بخوای میری میمونی یعنی برات دعوتنامه میفرسته میری میمونی که هزینش همینقدره

ولی اگه بخوای ویزا کار بگیری میری ۶ ماه میمونی کار پیدا کردی دیگه دائم میمونی پیدا نکردی بعد ۶ ماه برمیگردی خب تونموقع هزینه ۶ ماهو در نظر بگیر

برا رفتن هم چون تقریبا یه پروسه رو میره فقط ویزاها فرق میکنه فکر نکنم هزینه ها چندان فرق کنن

مهاجرت کاری با چه ویزایی میخوای؟بلوجاب بخوای میری میمونی یعنی برات دعوتنامه میفرسته میری میمونی که ه ...

راستش من خودم نمیخوام برم یکی هست ک میگه من دارم میرم من دارم میرم اینم میدونه ک من حساسم رو رفتنش... 

و اینم میدونم که سرمایه چندانی هم نداره 

100 میلیون همینجا ب یکی بدهکار بود 

ماشینشو تازه فروخت رفت یسری چیز میز خرید 

گوشی میخواست بخره جلو خودم زنگ میزد از اینو اون پول قرض میکرد 

به حدی ک کرایه ماشینشم از باباش میگرف 

خواستم بدونم رفتن اینقدر راحته ک این هی میگه من رفتم من رفتم؟؟! 🤔

راستش من خودم نمیخوام برم یکی هست ک میگه من دارم میرم من دارم میرم اینم میدونه ک من حساسم رو رفتنش.. ...

نه بابا مگه الکیه مدرک زبان نداشته باشه اصلا نمیتونه بره تمکن مالی اومدن ویزا خودش ۶ ماه طول میکشه و حدودا ۱۱ ماه میشه که کلا بتونه بره

نه بابا مگه الکیه مدرک زبان نداشته باشه اصلا نمیتونه بره تمکن مالی اومدن ویزا خودش ۶ ماه طول میکشه و ...

تمکن مالی برای مهاجرت کاری هم هست؟ همون 1 میلیاردی که گفتی باید تو حسابش باشه؟ 

تمکن مالی برای مهاجرت کاری هم هست؟ همون 1 میلیاردی که گفتی باید تو حسابش باشه؟ 

اره عزیزم بالاخره قراره اون چند وقت اونجا باشه یا نه؟باید بتونه خرجشو بده دیگه

برا هر مدل مهاجرت تمکن مالی،ویزا،مدرک زبان و انگیزه نامه نیازه که اگه یکودوم ازینا رد بشن باید دوباره تلاش کنه