2777
2789

قهوه ساز منظورت برقیه؟ اگه برقی منظورته؛ خب یه مدل هست که قوری داره و قهوه فرانسه،(  دمی) بهت میده یه مدل هم هست که اسپرسوسازه و قهوه اسپرسو میده( تحت فشار آب رو رد می‌کنه از قهوه و بهت یه قهوه با کرما و غلیظ ) در حجم پایین مثلا حدود ۴۰ سی‌سی میده کدوم منظورته؟

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدومش بیشتر کاربرد داره

والا من شخصا اسپرسوساز رو ترجیح میدم . هر کس سلیقه ای میخره یکی قهوه دمی دوست داره یکی اسپرسو . . ب نظرم قبل خرید دستگاه یه فرنچ پرس بگیر برا خودت داخلش درست کن . این فرنچ پرس خب قهوه دمی میده ( فرانسه) اما یه وسیله دستی آرزونه .اگه خوشت اومد از قهوه دمی برو قهوه ساز ( با قوری برقی) بخر .ضمنا یه اسپرسو هم تو کافه برا خودت سفارش بده با درصد تلخی و ترشی ۵۰ ۵۰ ببین خوشت میاد ؟ هر کدوم رو پسندی همون دستگاهشو بخر .

3/4

خب میتونی تو بازار بچرخی تا یه دونه از مارک های موجود برا خودت بخری ولی من پیشنهاد میکنم یه کم بیشتر بزاری دلونگی ۶۸۰ بخری تو برندهای موجود اسپرسوی خوبی میده