من دوز بیشعوریم بالاست بیاد میگه اول این ریشه فساد و قطع کنین تا بعد ببینیم کی بیشعور تره . شوخی کردم ولی خب امام زمان بیاد قرار همه ی دور بمیریم نمیتونیم گوشی برداریم
تنبلی نکن پاشو ی چیز بخور چایی نباتم بزن مسکنم بنداز کیسه آب گرم بغل کن برو پیش بخاری بخواب
پاشدم دوتا مفنامیک خوردم هنوز درد دارم
بخاری پیشمه
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
حنا کیاراد رفته دنبالش ب زور ببرش یکی دیگه رسیده پرو بازی در میاره ک خواهر مزاحم و... کیاراد شوهر حنا البته اجباری بنا ب شرایطی همخونه نمیدونه ترانه از حنا خواسته ترکش کنه چون خودش عاشق کیاراده . سیاوشم ک طبق معمول یا سگ پاچه میگیره یا یهو خیلی مهربونه امشب تعریف چاییا شیرین میکرد پیش ترلان و سایه .ایاز و ماهم ک رستا قصه ای آشنایش با علا و قباد برا ایاز گفت حسام و حلمام ک حلما تماسا باور کرده از خونه رفته باردارم هست اون دوتا دیگه پارت نزدن
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون