2777
2789
عنوان

فاززز ررررد😔😔😔😔

2548 بازدید | 36 پست

هوف در مضخرف ترین اوضاعم

خونمون بمب ترکیده انگار از بس ریختو پاشه

از دارو های رنگ و وارنگ رو اپن بگیر تااااا دفتر و مداد رنگی و اسباب بازی های کف خونه

پسر بزرگم طبق معمول از مدرسه ویروس گرفت اورد خونه کوچیکه هم گرفت

چندشبه بخاطر تب بزرگه نخابیدم امشبم کوچیکه تب کرده خودمم درگیرم

حالا کاشف به عمل اومده ک کروناس

تب و لرز بدن درد اسهال استفراغ سرفهو....

چندروزه هیچی نخورده مثل این زنای ویار دار غذا میبینه میدوعه عوق میزنه آب هایی ک خورده رو بالا میاره برمیگرده😭

دیشب فقط دوساعت خابیدم

امروز نوبت ارایشگاهم کنسل شد چون نی نی حال نداشت و تب دار بود

صبح تا حالا یا با قاشق دنبال اونم یا با سرنگ دنبال این

الانم با بدبختی خابیدن حالا یکیشون اینورم دائم سرفه میکنه یکیشون اونورم۰😭 سرفه های وحشتناک ۵ثانیه ام امان نمیدن

نی نی کلا خروسک شده صداش و نفسش درنمیاد

قد تمام عمرم بعد بچه بیخابی کشیدم

اینجور ک معلومه امشب همون دوساعتم نمیشه خابید خیلی خستم😭

خدایا شکرت ک دیگه هیچچچوقت قرار نیس بازم زایمان کنم بازم بچه ای بدنیا بیارم بزرگ کنم

خدایا بزن بره جلو این فصل های حال بهم زنو

خدایا مارو ب بهار برسون😭😢

واکسن ۱۸ماهگی رو بگو ک چندروزه عقب افتاده

بیینم این ویروسا کی امان میدن

درد دل های ی ننه خسته

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نا شکر نباش خدارو شکر خدا بچه ی سالم بهت داده

شکر

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزمم چقدر سخت خدا قوت

ولی حالا جدای از ناشکری چ خوبه ادم بچه نداشته باشه

خدا قوت مرمری 

بشدت درکت میکنم منم گاهی همینجور میشم 

ی دختر 2ساله و پسر 7ساله 

ی ساعت نمیذارن خونه تمیز بمونه 

گاهی انقد جیغ میزنن و گریه میکنن حد نداره 

دخترم حسوده پسرم ب هر چی دست بزنه میخواد حتی اگر خودش داشته باشه بازم اونی رو میخواد ک دست داداششه

منم گاهی ب مرز انفجار میرسم انگار مغز سرم درد میگیره 

دیگه ناچارا عصبانیتم سر همسرم خالی میکنم😬

واقعا بچه داری خیلیییییی صبر و حوصله و اعصاب میخواد

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🩷با افتخار ی کوردم🫡

خدا قوت مرمری  بشدت درکت میکنم منم گاهی همینجور میشم  ی دختر 2ساله و پسر 7ساله  ی ...

بخدا من قید شیطتت ها و ریخت پاش هاشون نیستم

فقط مریض نشن😭😭😭🥱دیشب ب حدی حالش بد بود ک میگفتم دور از جون الان طوریش میشه

من درکت می کنم بچه هام زود به زود مریض میشن و حالم از پاییز و زمستون بهم می خوره اواخر شهریور هر دو مریض شدن باز خوب شدن تو مهر هر دو مریض شدن باز دوباره از ۹ ابان کوجیکه مریض شد و ۸ شب تب داشت بعدش دو سه روز بهتر بود و بعد هر دو سه روز تب خفیف میکرد ازش ازمایش گرفتیم دکتر گفت انفولانزا هس باز بزرگه تب شدید کرد بردیم دکتر پنی سیلین زد گلوش خیلی عفونت داشت باز کوجیکه مریض شد دو روز بالا می اورد هیچی نخورد و تب شدید ...۱سرم زدن بهتر شدن الان دو سه روز هس بهتر شدن اطرافیان همه مسخره ام‌میکنن چیکار میکنی اینا همش مریضن به خدا منشی دکتر میگه چرا تو بچه داری بلد نیستی هر روز اینجایی پذیرش بیمارستان میخنده میگه باز اینحایی که...دارو خونه های اطراف همه منو میشناسن به خدا قسم تو این دو ماه شبانه روز تو ۲۴ ساعت دو یا سه ساعت میخوابم همش سردرد  هستم میگرن 

خسته ام شوهرم منو مقصر میدونه میگه از بس حساسی ضعیف بارشون اوردی اون همش بیرونه و من کم اوردم 

من درکت می کنم بچه هام زود به زود مریض میشن و حالم از پاییز و زمستون بهم می خوره اواخر شهریور هر دو ...

بیچاره مادر که اینهمه انگشت اتهام سمتشه

من بودم ی دور اون منشی و داردخانه رو جر میدادم ک دیگه چرت نگه

همه ادمایی ک بچه مدرسه ای دارن همینن ویروسه چه ربطی ب نوعه بچه داری داره

دلت میاد جوجه نبود🥲🥲 ولی ی وقت سومی نیاد🤓

سومی دیگه پاش بدنیا نمیرسه خودمو از طبقه چهارم حلق اویز میکنم😐😐😐😐

خدا قوت عزیزم امیدوارم خیلی زود خوب بشین ،حق دارین خسته بشین و دلتون آرامش و استراحت بخواد این طبیعی ترین خواسته ی شماست تو این شرایط⁦♥️⁩⁦♥️⁩کاش نزدیک‌بودم براتون غذا میاوردم ⁦♥️⁩💜الهی که زود زود اوضاع خودتون و بچه ها بهتر بشن 

خدا قوت عزیزم امیدوارم خیلی زود خوب بشین ،حق دارین خسته بشین و دلتون آرامش و استراحت بخواد این طبیعی ...

مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰🥰🥰