2777
2789
عنوان

توروخدا بهم بگین چیشدههههه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه دو سال هم آوردن پایین‌تر سنشو ۴۰ کجا بود

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

من فک میکردم با ۴۰ موافقت شده

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
ازمون استخدام اموزش پزورش میدونید کیه

رشته اتوچیه ی استخدامی اومده برا بهزیستی و حفاظت محیط زیست خیلی رشته هارو میخاد ی چک بکن تا دوشنبه وقت داده

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
من پریشب ثبت نام کردم امشب دفترچه لعنتیش اومد و سن قطعی اومد

بدون دفترچه چطور ثبت نام کردید چون هرسال تغییرات داره 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
رشته اتوچیه ی استخدامی اومده برا بهزیستی و حفاظت محیط زیست خیلی رشته هارو میخاد ی چک بکن تا دوشنبه و ...

کدوم سایت باید بریم؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
کدوم سایت باید بریم؟

من تو ایتا توی یه کانال دیدم 

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
بدون دفترچه چطور ثبت نام کردید چون هرسال تغییرات داره 

خداشاهده من دیشب ثبت نام کردم اونجا کیبوردم‌اشتباهی زده پریشب من دیشب سریال خریدم

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍