2777
2789
عنوان

کالا برگ

39 بازدید | 8 پست

ب جای این که یارانه نقدی بگیرید رفتید فروشگاه ها خرید داشته باشید .من می‌خوام فروشگاه برم .چیا میشه خرید چطوری هست اصلا ؟ خوبه ب نظرتون یا نه همون نقد بگیریم پولش رو 

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 

هرچی بخرین ب قیمت شهریور ۱۴۰۰ حساب میشه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

ما وسایل می‌خریم به نظرم وسایل خوبه الان تو خونه از رب و روغن و حبوبات و همه چی بگیر یه عالمه داریم دیگه راخت شدیم سر ماه یه بار میخریم

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی بخرین ب قیمت شهریور ۱۴۰۰ حساب میشه

شما خرید داشتید .

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 
ما وسایل می‌خریم به نظرم وسایل خوبه الان تو خونه از رب و روغن و حبوبات و همه چی بگیر یه عالمه داریم ...

اره منم واس  همین میگم پولش معلوم نیست چی میشه 

چیا می‌خری شما؟ بعد مثلا یه تومن بشه خریدام چقد باید نقد بدم 

اره منم واس  همین میگم پولش معلوم نیست چی میشه  چیا می‌خری شما؟ بعد مثلا یه تومن بش ...

بقیش رو حساب میکنن ما سه نفریم بعد استفاده از کالا برگ نفری ۱۲۰ تومن اضافه کردن 

۴ یا ۵ تا ماکارانی می‌خریم دو تا شیشه بزرگ رب دوتا روغن مایع بزرگ خرما و مربا و آبلیمو .عصاره و شوینده یکم تنقلات نمک و ادویه از حبوبات ۱کیلو و نیم چای قند و.....فوقش ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومن هم میدیم 

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 
بقیش رو حساب میکنن ما سه نفریم بعد استفاده از کالا برگ نفری ۱۲۰ تومن اضافه کردن  ۴ یا ۵ تا ماک ...

خو مگه نمیگن فقط کالاهای اساسی که خودشون گفتن .پس خرما حبوبات و... جزوشون نمیشه که 🙄 گیج شدم .مگه برم فروشگاه خرید کنم بفهمم چی ب چیه 

خو مگه نمیگن فقط کالاهای اساسی که خودشون گفتن .پس خرما حبوبات و... جزوشون نمیشه که 🙄 گیج شدم .مگه ب ...

ما اولین بار رفتیم فروشگاه زنجیره ای همه چی برداشتیم آخرش هم سه تومن از جیبمون دادیم 😂چون فقط کالای اساسی رو حساب میکنن ولی این مغازه ها نه همه چی میدن به اینا کاری ندارن فقط فروشگاه زنجیره ای نرین مغازه ای هم که میری اول ازش بپرس همه چی میره یا نه بعد خرید کن 

ما اولین بار رفتیم فروشگاه زنجیره ای همه چی برداشتیم آخرش هم سه تومن از جیبمون دادیم 😂چون فقط کالای ...

باش مرسی گلم 💕