2777
2789
بمیرن بابا الان فوش مثبت هیجده میدم😂🩹 مال ما از نابودی گذشته بود بگم من از چه زمانی دعایی طلسمی بو ...

درس میشه بسپارشون به خدا ولی دعات میگیره ها برامن دعاکن

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا بچه ندارم دعاکن مامان شم.حس میکنی‌این‌ماه میشه؟ خدابخواد میرم کربلا برات دعامیکنم خوشبخت بشی

فکر کنم به زودی مامان بشی😉❤البته من حسام مثل شماها نیست که قوی باشه انشاالله عزیزم مارم دعا کن 🥰😘

فکر کنم به زودی مامان بشی😉❤البته من حسام مثل شماها نیست که قوی باشه انشاالله عزیزم مارم دعا کن 🥰😘

خداکنه این ماه بشه.حس کجابود خواهر😂😂😂حس داشتم براخودمو میحسیدم

برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
شاید کارمند باشه ازدواجتون شاید سنتیه قدبلند ولاغراندام شاید امسال اشناشین باهاش ولی میگم ابجی حس ...

☹️مرسی عزیزم مهربون ، با اونی که دوسش دارم متفاوته . عزیزم امیدوارم بهترینا رو خدا نصیبت کنه

☹️مرسی عزیزم مهربون ، با اونی که دوسش دارم متفاوته . عزیزم امیدوارم بهترینا رو خدا نصیبت کنه

عزیزممممم هرچی‌قسمتت باشه همونه میگم که حرفای منوجدی نگیر جزخدا هیچکس نمیدونه ان‌شاءالله بهترین بخت برات نصیب شه

خداکنه این ماه بشه.حس کجابود خواهر😂😂😂حس داشتم براخودمو میحسیدم

انشاالله میشه عزیزم به خودت آرامش بده یهو دیدی صاحب یه دختر گوگوری مگوری شدی 😁ای بابا پس حس مس تعطیل💔🩹😂