2777
2789
عنوان

انتقال جنین و بی بی چک

1737 بازدید | 20 پست

خااانوماا به دادم برسید امروز روز ششم انتقال جنینم🥺🥺ساعت شش رفتم دستشویی خودم تخلیه کردم ۴۵دقیقه بعدش تست زدم 😫که اونم منفی شد البته بگم از ساعت چهار نوشیدنی نخوردم ...حالا ینی انتقالم منفی شده🥺؟یا امید داشته باشم🥺🥺🥺🥺میشه یه صلوات بفرستین بهم مثبت بشم

انشاالله مثبت میشه چقدازت گرفتن

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لطفا بگی چقدازت گرفتن

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

زوده استرس نداشته باش یا میشه یا میشه بگو خدا میده من بخدا ایمان دارم منم بچم نمیشد ۲ ساله اقدام بودم داروهامو ول کردم دکتر گفت فیلکول ۶ باورت میشه روز ۱۳ پری فیلوکل ۶ گفت سونو همان ماه خدا پسرم مهمد داد گفتم خدایا تو دادی

من روز هفت زدم تازه جنینم پنج‌روزه بود نشون نمیداد نور گوشی میزدم توش بلکه یه چیزی ببینم اصلا ناامید ...

باردار بودی؟؟بعدش دیگه نزدی تا ازمایشتم مثبت شه؟؟منم جنین هام پنج روزه هستن