2789
عنوان

داروی لاغری

68 بازدید | 4 پست

خانما من امروز رفتم عطاری. بعد مرده بهم گفت که میتونی اینو یک ساعت قبل غذا بخوری. نیم قاشق غذا خوری . تلخه

حالا بابام میگه نخور داروی روان گردان هست نمی دونی توش  چیه ممیری

گفتش توش رازیانه  زیره سبز  زنیان   چیزای دیگه هست که شما نمیدونی چیه  

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

وزن؟ 

۹۶

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن؟ 

در این سایت تمام تجهیزات پزشکی زیبایی خودتون مثل ژل و بوتاکس و نخ لیفت و سرنگ ، سوزن، کوکتل مزوتراپی پوست  و مو و لاغری ...... خودتون رو تهیه کنید وفقط با یه هزینه تزریق به نتیجه دلخواهتون میرسید. و ببینید که چقدر هزینه هاتون در مقایل مراجعه به کلینیک پایین تر میاد. مشاوره سایت

فروش انواع ژل ( رووفیل، دنبی، نورامیس ، هایومکس ، درموفیل، الانسه ، ...) و بوتاکس (مصپورت، نابوتا، دتوکس ، سیاکس ، مایوبلاک ...) با قیمت همکاری حتی یک عدد

09335554425

۹۶

در این سایت تمام تجهیزات پزشکی زیبایی خودتون مثل ژل و بوتاکس و نخ لیفت و سرنگ ، سوزن، کوکتل مزوتراپی پوست  و مو لاغری ...... خودتون رو تهیه کنید وفقط با یه هزینه تزریق به نتیجه دلخواهتون میرسید. و ببینید که چقدر هزینه هاتون در مقایل مراجعه به کلینیک پایین تر میاد. مشاوره سایت

فروش انواع ژل ( رووفیل، دنبی، نورامیس ، هایومکس ، درموفیل، الانسه ، ...) و بوتاکس (مصپورت، نابوتا، دتوکس ، سیاکس ، مایوبلاک ...) با قیمت همکاری حتی یک عدد

09335554425