2777
2789

۱. تقسیم بندی نتیجه شما: ۵۰درصد نهایی+۱۵ درصد کنکور سراسری +۱۰درصد کنکور فرهنگیان +۲۵درصد ارزشیابی و مصاحبه 

۲. ارزشیابی و مصاحبه : فرایندی که از دی تا اردیبهشت شما رو زیر نظر دارن و نهایتا مصاحبه و  گزینش میکنن

۳. دروس جدید فرهنگیان منبع رسمی ندارن

۴. شرط معدل فرهنگیان کلا برداشته شد

۵.  اگر میخوایید کنکور فرهنگیان رو بدید جدا از دفترچه ی اصلی رشته ی خودتون یه دفترچه ی دیگه هم بهتون داده میشه که مخصوص کنکور فرهنگیانه و باید به سوالاتش پاسخ بدید.

مثلا یه داوطلب انسانی جدا از دوتا دفترچه ی تخصصی رشته ی خودش یه دفترچه مربوط به فرهنگیان هم بهش به صورت مجزا داده میشه که باید به هر سه این ها پاسخ بده.

۶.کنکور تیر پذیرشی برای تربیت معلم نداره

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رشتم تجربی بوده، دیپلم تجربی دارم

بعد من کافینت که ثبت نام کردم پرسید فقط فرهنگیان گفتم آره یعنی باید باز درسای دبیرستانمو بخونم؟ 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

عزیزم تا ۴۰ سال میشه کنکور داد؟ لطفا برای حفظ آبروم دعا کنید 😭

گفتن امشب جلسه میزارن تصمیم گیری نهایی میشه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

سن چقدره؟

همچنان حداقل ۲۲

من رشتم تجربی بوده، دیپلم تجربی دارم بعد من کافینت که ثبت نام کردم پرسید فقط فرهنگیان گفتم آره یعنی ...

اگه فقط فرهنگیان ثبت نام کنی، اصلا رشته های دیگه رو نمیتونی انتخاب رشته کنی و اگرم مجاز نشی، کلا مردود میشی

گفتن امشب جلسه میزارن تصمیم گیری نهایی میشه

لطفا بزار خبرشو و صدام کن

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
اگه فقط فرهنگیان ثبت نام کنی، اصلا رشته های دیگه رو نمیتونی انتخاب رشته کنی و اگرم مجاز نشی، کلا مرد ...

میشه بیشتر توضیح بدین؟ 

من رشته های دیگه رو نمیخوام اصلا 

پشت کنکوری هستم 

فقط فرهنگیان ثبت نام کردم برای تربیت معلم 

میخوام اینو بدونم که میشه فقط دفترچه فرهنگیان رو بدم من که فقط کنکور فرهنگیان ثبت نام کردم؟ 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

میشه بیشتر توضیح بدین؟  من رشته های دیگه رو نمیخوام اصلا  پشت کنکوری هستم  فقط فره ...

آره عزیزم میشه

ولی کار درستی نیس

شانس های دیگت میسوزه 

آره عزیزم میشه ولی کار درستی نیس شانس های دیگت میسوزه 

من با دیپلم تجربی میتونم انسانی هم ثبت نام کنم؟ چون واقعا تجربی سخته نمیتونم امیدی داشته باشم 

بعد اینکه کنکور فرهنگیان توی همون روز کنکور سراسری هست یا یه روز جدا برگزار میشه؟ 

من با دیپلم تجربی میتونم انسانی هم ثبت نام کنم؟ چون واقعا تجربی سخته نمیتونم امیدی داشته باشم  ...

بله همون روزه 

و اینکه خرداد باید امتحان نهایی تخصصی انسانی بدی وگرنه ۵۰ درصدت از دست میره

بله همون روزه  و اینکه خرداد باید امتحان نهایی تخصصی انسانی بدی وگرنه ۵۰ درصدت از دست میره

ممنونم