2777
2789
عنوان

تیزهوشان

93 بازدید | 4 پست

کسایی که تیزهوشان قبول شدن یا بچه شون امسال آزمون داره ، از چه منابعی استفاده میشه ؟

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟ راجب حقوق زنان با افکار پوسیده با من بحث نکنید که یچیزی بنده میگم تا ۳ ماه تو اتاقتون گریه کنید 🙏

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

از همه‌منابع هم ایرانی هم خارجی مثل کامرکن و فرانسه.کتاب خوب میخوای هوش کمپلکس و ای تی خوبه

ولی با کتاب نمیشه قبول شد حتما باید کلاس بری چون توی کتاب اصلا اصلا تکنیک اموزش نمیدن.استادا فقط تکنیکاشونو توی کلاساشون‌میگن.اشنای ما امسال قبول شد راحت با این ک ازمون سخت بود.کلاس انلاین میرفت پیش دلاوری و هوش کمپلکس میزد

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....

میدونم حساسیت های مامانا خیلی توی این زمینه که بچه هاشون اذیت نشن زیاده ولی من از همون اول و حتی شاید زودتر به آموزشگاه موفقیت رجوع کردم و در مدت مناسب و بدون اینکه فشار زیادی روی دخترم ایجاد بشه با برنامه و کمک مشاوران این آموزشگاه تونست خیلی عالی آزمون رو بده و قبول بشه.