کاری ندارم به مقایسه و این حرفای نمیخام بگم خارج خوبخ یا ایران یا چی ولی یه بلاگری هست توی شمال ویلانشین بود اوضاعش عالی بعد رفته نشسته خارج تک و تنها تو یه خونه ی قوطی کبریتی خودشو شوهرشم از صبح تا عصر سرکارن واقعا نمیتونم درکش کنم اصلا چون شرایطش توی ایران خیلی خوب بود اخه نظر شما چیه
اگر اونجا زندگی عالی و لاکچری داشت میکرد تو چشم بقیه
ببینین من نمیخوام یا دقیق تر بگم سایت این اجازه رو بهم نمیده که خیلی دقیق منظورمو برسونم... ما همیشه از واقعیت و حقیقتی که تو دنیای مجازی میبینیم خبر نداریم همونقدر که خوشبختی های فیک زیادی میبینیم بد بختی های فیک هم وجود داره و پشت همش یه سری برنامه ریزیه...
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
شاید اونجا بچه هاش اینده درخشان تری دارن و همینطور خودشون ی ساعت کار اونجا برابره با ی ...
والا تو فامیل ما هرکسی از سی سال پیش رفتن به خاطر بچه هاشون هیچ اتفاقی براشون نیوفته و معمولی هستن اگر بچه اهل درس خوندن باشه اینجا هم کلی دانشگاه مطرح و عالی هست که میتونن برن باز خیلی ها هستن بدون سهمیه دارن شریف و امیرکبیر و شهید بهشتی درس میخونن
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
ببینین من نمیخوام یا دقیق تر بگم سایت این اجازه رو بهم نمیده که خیلی دقیق منظورمو برسونم... ما همیشه ...
باور کن با وضعیت اقتصادی اینجا دقیقا بری همین اتفاق میوفته کلی از فامیل و دوستام رفتم زندگی های معمولی خونه ها کوچک حالا طرف عکس ماشینش رو میذاره اونجا خرید ماشین خیلی عادی هست اما هزینه نگهداریش و سوختش خیلی گرونه اکثرا از حمل نقل عمومی استفاده میکنن
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
حرف شما درست ولی فامیل ما با فوق لیسانس حقوق داخل پمپ بنزینه ، اینجا تمامممم تحصیل کرده ها بیکارن&nb ...
عزیزم همسر من شرکت داره آگهی میذاره برای استخدام ماهی ۱۵ تا ۲۰ حقوق میده بیمه و مزایا جدا اما همون تحصیل کرده ها نمیخوان بیان میگم کمه آخه طرف تجربه کاری نداره فقط تحصیلات داره انتظار داره همون ماه اول مثلا ۵۰ حقوق بگیره حاضره بیکار باشه و بمونه