2777
2789

نه یه انسان، احساس میکنم انسان بودن خیلی دشواره گاهی وقتا واقعا خیلی ازش خسته میشم، انقدر دغدغه ها و فکرای مختلف تو سرم میپیچه که دلم میخواد یه پروانه بودم و فقط پرواز میکردمو میرفتم و هیچ کسی هیچ انتظاری ازم نداشت...

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.من اردک و غاز رو بی نهایت دوست دارم.الان خونه مون پنج تا اردک داریم.من دوست داشتم یه غاز وحشی بودم و پرواز میکردم چون غازهای خونگی مثل غازهای وحشی نمیتونن برن اوج آسمونها.

ت سالم،اقتصاد شفاف رقابتی 
سلام.من اردک و غاز رو بی نهایت دوست دارم.الان خونه مون پنج تا اردک داریم.من دوست داشتم یه غاز وحشی ب ...

سلام. واقعا آرزوی قشنگی دارید، خوشبحالتون بابت اردکا😅 من عاشق حیوونا هستم و حشره های ریز و خوشگل مثل پروانه و کفشدوزکو... و همچنین پرنده ها و طوطی هارو هم به شدت دوس دارم ، اما عذاب وجدان مانع میشه که طوطی داشته باشم و همچنین وابستگی که در طولانی مدت بوجود میاره. در آینده نمیدونم چی پیش میاد ولی دلم میخواد واقعا داشتن یه طوطی رو تجربه کنم.

مرسی که وقت گذاشتید تاپیکمو خوندین و برام کامنت گذاشتین.

راستی عکس هم خیلی زیبا بود و به خصوص متن نوشته اش👌

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
خوشحال نشو.عکس خودم چند ماه آینده اما عکس نون خونگیه فردا میخواستم تاپیک بزنم اما اول شما.

فکر کردم از اردک میخوایید عکس بفرستید😂😂

نوش جانتون🌹

این نون رو با تنور گازی گرد پختم جای شما خالی.و عکس بعدی 

چقد عالی، خیلی ممنونم متشکرم.نوش جانتون.

ببخشید که معطل شدین اینترنت کند بود.عکس اولی تنور گازی گرد و عکس دومی فر شیرینی پزی.

خواهش میکنم.

خیلی خوب بودن😅👌باریکلا به شما

مرد خونه دار نونوا هم هستم.تشکر از محبت شما.وقت با ارزش شما رو بیشتر از این نمیگیرم.شبتون بخیر.

خیلیم عالی، خوشبحال خانواده😅😂👏

خواهش میکنم.

لطف دارید، شب خوش.