ولی حس میکنم هییچ تغییری نکردم رنگشم با رنگ دندون خودم هیچ تفاوتی نداره فقط چن درصد دنددونام مرتب شده خیلی روحیمو باختم اینقد هزیمه کردم یه تغییری کنم ولی هیچی الانم دوهفته میگذره رنگش یه درصدم با دندون خودم فرق ندتذم لعنت به دکترم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
حالا که اولشه رنگ دندونه ۶ ماه دیگع از دندونات یه درجه زرد ترم میشه
ببخشید کع ناراحتت کردم
آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...
من کامپوزیت کردم حالا اینقدر سفیده تا میخندم همه تو خیابون میگن مصنوعیه😳
نگران نباش به مرور ازین سفیدی در میاد
آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...
واسه همین دکترای خوب کامپوزیت ۲ درجه روشن تر میزنن ولی دکترای بخیل نع