2777
2789
عنوان

پماد واژینال

3874 بازدید | 10 پست

سلام من یه مشکلی دارم که دارم میخواستم اگه ممکنه راهنماییم بکنید من زمانی که عفونت واژن داشته باشم دکتر بهم پماد میده که هفت شب استفاده کنم یا برای کمبود استروژن پماد واژینال میده که هفته سه مرتبه استفاده کنم. شب که می‌زنم  که تا صبح که بلند می‌شم مشکلی نیست. تا شب که در حال فعالیت هستم ها ذره ذره می‌زنه بیرون و اذیتم می‌کنه چه کار باید بکنم چطور میشه در واژن و کیپ کرد که اینا بیرون نزنه ولباس زیر کثیف نشه 

ممنونم کمک کنید.. 

نمیشه عزیزم اخرش میریزه بیرون میتونی از پد روزانه استفاده کنی که لباست کثیف نشه

نگران نباش شب تا صبح تاثیرشو میزاره

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه عزیزم اخرش میریزه بیرون میتونی از پد روزانه استفاده کنی که لباست کثیف نشه نگران نباش شب تا صب ...

پپد روزانه چیه؟ همون نواربهداشتی؟ 

ازکجا تهیه میکنی

پپد روزانه چیه؟ همون نواربهداشتی؟  ازکجا تهیه میکنی

مثل نواره ولی خیلی نازکه و اندازشم کوچکتره اذیت نمیکنه

سوپری ها و هایپر اینا دارن، نتی هم میتونی بخری باید روی بسته بندیش رو بخونی

البته من خودم به نوار حساسیت دارم کلا استفاده نمیکنم، وقتی خونریزیم زیاده کاپ میزارم بقیه روزاشم یه دستمال از لباس کهنه نخی ها یا پارچه خریدم قبلا تکه تکه دورشو دوختم اونارو استفاده میکنم، برا خشک کردن هم همینطور، به دستمال کاغذی حساسیت دارم

منم عفونت و حساسیت هردو رو داشتم ، پمادم زدم اینکارا رو هم کردم خوب شدم

دستمال کاغذی رو کلا حذف کردم بجاش از پارچه های تمیز برا خشک کردن استفاده میکنم اونم مستقیم نمیزنم کنار پامو خشک میکنم

از شامپو بدن و معمولی و صابون اینا استفاده نمیکنم فقط شامپو بچه فیروز میزنم

از نوار بهداشتی هم دیگه استفاده نمیکنم و از پارچه استفاده میکنم، یا روی نوارت یه تیکه پارچه بزار

میتونی از لباس کهنه های نخی تون پارچه کنی میتونی هم متری پارچه نخی و مناسب بخری، تیکه کنی و دورشو بدوزی

لباس زیر نخی هم همیشه بپوش و گاهی که کارنمیکنی عرق کنی هم لباس زیر نپوش

یه مدتم بعد دسشویی که خودتو میشوری با اب نمک بشور خودتو و دیگه اب نریز

جوش شیرین و سرکه اینا ph محیط رو بهم میزنه و باعث مشکلات دیگه میشه

یکی هم اینکه لباس زیرتو خوب اب بکش شوینده بهش نباشه و توی افتاب خشک کن اگه افتاب نداری بعد خشک شدن اتو بکش میکروب کشی بشه

مثل نواره ولی خیلی نازکه و اندازشم کوچکتره اذیت نمیکنه سوپری ها و هایپر اینا دارن، نتی هم میتونی بخ ...

بعنی اگه در روز ده مرتبه دستشویی بری هربار با یه دستمال خشک میکنی وقبلی میشوری میزاری خشک بشه یا دور میندازیشون؟ 😔😔😔

بعنی اگه در روز ده مرتبه دستشویی بری هربار با یه دستمال خشک میکنی وقبلی میشوری میزاری خشک بشه یا دور ...

نه در روز یه دستمال پارچه ای برمیدارم اندازه ش مثلا نصف یه تیشرته، بعد که خشک کردم میزارم سر چوب لباسی دم حموم دستشویی بعد دفه بعد دوباره خشک میکنم، آبه تمیزه چیزی نداره که، اخر روز هم میزارم جای لباس کثیف ها فردا یکی دیگه برمیدارم

مجبورم دیگه وگرنه اگه حساسیت نداشتم همون دستمال کاغذی راحته دیگه میندازی دور

ولی همین دستمال کاغذیا خیلی غیر بهداشتیه ، هم تو کارخونه ها رعایت نمیکنن، هم توی توالت ها جاشون مناسب نیس میکروب میگیره

نه در روز یه دستمال پارچه ای برمیدارم اندازه ش مثلا نصف یه تیشرته، بعد که خشک کردم میزارم سر چوب لبا ...

ممنون از راهنمایی تون

منم هربار میرم دکتر میگه خودت با دستمال کاغذی خشک نکن...

جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت در این مورد رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم.

https://kidiba.ir/content/eqbmg84j5z

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.