2777
2789
عنوان

یه انسان بی فرهنگ

110 بازدید | 11 پست

یکی از فامیل هوس باقلوا کرده کلی هزینه کردم یه عالمه باقلوا پختم بعد گفته نمیتونم بیام بگیرم منم گفتم عیب نداره بعد الان پختم دوباره کلی باقلوا گفته میایم خونتون بعد الان زنگ زدم که چرا نمیاین گفت که حوصله مون نمیشه بیایم الان من موندم کلی باقلوا کلی وسایل شام و میوه و اینا😐

تا الان این ادم شعور خودش رو نشون داده
اگه سری بعد شما باز تدارک ببینی
واقعا سادگی بیش از حد خودتو نشون میدی
خودتون بخورین نوش جونتون

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کسی که حال میکنی زنگش بزن و دعوتش کن جای اون بی فرهنگا

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
تا الان این ادم شعور خودش رو نشون داده اگه سری بعد شما باز تدارک ببینی واقعا سادگی بیش از حد خودتو ...

نه من دیگه باید خیلی احمق باشم که دوباره بیام کاری کنم شعور خودشون رو نشون دادن

از حولم استرس گرفتم کلی غلط املایی دارم🤣🤣🤣

حق داری😁

بیا منو تو بریم خونه اسی من چای دم کردم میخ ام با پولکی بخورم میریم اونجا با باقلوا میزنیم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چقدر بیشعور پست کن برا خودم عشقم خدایی برای هر ادمی زحمت نندازید خودتونو تا ازتون نخواستن کاری نک ...

اگه میشد برای همتون پست میکردم تا پست کنم قشنگ لِه و داغون میرسه دستتون😂

نه من دیگه باید خیلی احمق باشم که دوباره بیام کاری کنم شعور خودشون رو نشون دادن

اره ولشون کن
خودتون بخورین
اضافیش رو بذارین یخچال به مرور خورده میشه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
حق داری😁 بیا منو تو بریم خونه اسی من چای دم کردم میخ ام با پولکی بخورم میریم اونجا با باقلوا میزنی ...

اره اره بدو باور کن قندم افتاده حال ندارم پاشم چایی بخورم اونم چایی با قند😢😢ملت نعمت زوالن تنبلیش میکنه بره باقلوا کارد کنه🤣🤣