2777
2789
عنوان

کسی دختر نوجوان داره؟ کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 37 پست
عزیزم الان بچه اس نه نوجوان ❤️❤️ اما تا ۱۸،۱۹ ساله ها هم این کارو میکننچه برسع به دختر خانم شما&nbs ...

میدونی دوست ندارم بد حجاب بار بیاد.مانتویی باشه ولی با حجاب عادی نه اینکه جلب توجه کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐🤣 سوسول چیه وا  ن براش بگیر سوسول نمیشه من دختر خودم بود همینکارو میکردم🥲❤️

موهاش کوتاه کوتاهه. چیکار میکردی یعنی

من خودم تزیین مو و اینا دوست ندارم خودم ب تعداد دفعات محدود تاحالا لاک نزدم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اخه گفتم اگه کسی نوجوان داره بچه ب سن ۹ سالم رد کرده بلده چیکار کنم

عزیزم تو این سن اگه کنترلش کنی و بخوای به خواسته تو باشه بدتر ازت زده میشه و لجباز میشه، دوست و همراهش باش تا باهات رفیق باشه، خونه رو جای امنی کن ارامش باشه توی خونه، خودت دوست و پایه ش باش که از تنش های خونه به ادمای بیرون پناه نبره

یذره مو هم اشکالی نداره فکر ابروت نباش هرکی هم حرفی زد بگو من گذاشتم به پای خودش بزرگ شد خودش عقلش میرسه الان بچه ست

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
میدونی دوست ندارم بد حجاب بار بیاد.مانتویی باشه ولی با حجاب عادی نه اینکه جلب توجه کنه

ببین دست تو نیست...با این دید بری جلو همه چی بهم میریزه....بچه تو اون سن ممکنه رفتار هایی بکنه که متنفری ولی اگه باهاش بجنگی ازت دور و دورتر میشه و این خیلی بده...

همه تو نوجونی یه چیزیشون میشه....

یکی لباس ومو..

یکی مواد...

یکی فکر میکنه ترنسه....

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
موهاش کوتاه کوتاهه. چیکار میکردی یعنی من خودم تزیین مو و اینا دوست ندارم خودم ب تعداد دفعات محدود ت ...

نمیگم موهاشو خوشگل کن ک 😐😂 

خانومی میگم روسری شو مدلای مختلف ببند ک خوشش بیاد 

گیره های روسری براش بگیر 

عزیزم الآن دورع و زمونه خیلی تغییر کردع 

الان از بچع ۲ سالع میخواد جلب توجه کنه تا ۲۵ سالع 

یه بار بهش بگو مدیر دعواتون میکنه 

گوش نکرد برو به مدیرش بگو بهش خییلی آروم بگع 

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

نمیگم موهاشو خوشگل کن ک 😐😂  خانومی میگم روسری شو مدلای مختلف ببند ک خوشش بیاد  گیره ها ...

برای مدرسه فقط موهاشو هی بالا پایین میکنه ک مغنه سرش میکنه

زیاد بیرون نمیرم روسری سر نمیکنه کلاه میزاره

ببین دست تو نیست...با این دید بری جلو همه چی بهم میریزه....بچه تو اون سن ممکنه رفتار هایی بکنه که مت ...

بنطرت رفتار صحیح چیه

موهاش کوتاه کوتاهه. چیکار میکردی یعنی من خودم تزیین مو و اینا دوست ندارم خودم ب تعداد دفعات محدود ت ...

نمیشه بچه ها رو از کاری منع کرد فقط خودت از چشمش میوفتی

شما هم خودت لاک بزن گیرسر بزن خودتو خوشگل کن ببینه چه مادر پایه ای داره

این چیزا بد نیست تو خونه برا خودتون انجام بدید

اگرم نماز میخونی در حد چندساعت عصر لاک بزن با دخترت اهنگ بزار یکمشادی کنید بعد با استونیالاک پاککن پاکش کن

زندگی رو سختنگیر عزیزم محدودیت های بیخودی وضع نکن که بعدا سر چیزای مهم تر و واجب تر کپنت سوخته باشه و دیگه حرفتو نخونه❤️

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

عزیزم الان دوره زمونه ای نیست که بخوای به بچت بگی چیکار کنه و چیکار نکنه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اخه نمیخوام سوسول بشه

😶😶😶😶😶وا 

سوسول چیه ؟ ینی هرکسی به خوش میرسه سوسوله؟ پس اینجوری پیامبر ک ریشش رو هم همان میکرد کار سوسولانه ای می‌کرده . 🌚🌚🌚والا انتظار داری بچه اینهمه دخترای دیگه بالباسا و دامنای قشنگ و زیبا رو هم ببینه بعد تو بیای مقنعه سرش کنی ببریش بیرون بعد عاشق حجابم بشه ؟ والا مذهبی‌ای الکی ک دینو همون جوری ک خودشون دلشون میخواد ن اونجوری ک خدا گفته به بچه تلقین میکنن باعث میشن اون بچه فردا روز ک بزرگ شد از حجاب متنفر باشه . ینی چی سوسول ؟ ینی هرکسی استفاده می‌کنه سوسوله؟ چرا نمیزاری بچت از با حجاب بودن لذت ببره ؟ 

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍