2777
2789

امروز تو ی لایو در اینستاگرام از ی استاد آگاه چند تا ذکر عالی یادگرفتم یکیش یا فتاح بود گفتند بازکننده گره های زندگیه ،ی دور تسبیح گفتن روزانه میتونید بگید ولی با باور وایمان قلبی بالا واحساس خوب بگید ،انگار که واقعا با گفتنش گره از مشکلاتتان باز میشه ،گفتند خوبه قبلش یک الی سه دقیقه شکر گزاری کنید وتجسم کنید که قراره مشکلتون حل بشه وبعد ذکر رو بگید ،وبهترین زمان ها بعد از نماز، یا صبح زود ،البته اگرم این زمان‌ها نگید بازهم مشکلی نیست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم شاید گره های زندگیم باز شد خدا خیرت بدا

انشالا دوست عزیز ،ایشون گفتند واقعا ذکر ها عالین ومیتونن معجزه کنند 

برای سلامتی ذکر یا شافی

برای ثروت ذکر یا غنی ویا رزاق ویا وهاب 

برای عشق در روابط زوجین ،زن وشوهرها ،ذکر یا ودود 

همه رو با هم نگید ،هر روز رو ی ذکر مداومت کنید بسته به نیازتون ،وحتما قبلش شکرگزاری کنید که خدایا شکرت مثلا امروز حالم عالی وسلامتم وبعد ذکر یا شافی رو بگید ی دور تسبیح ،با توجه قلبی بالا ،و ایمان داشته باشید خداوند حلش میکنه ،که حتما هم همین خواهد شد ،چون خداوند قادر مطلق هست وما باید با ایمان کامل بهش انجام بدیم وذکر بگیم ،گفتن وقتی ذکر میگید ،فرشته ها دهانتان رو با گل تزئین می‌کنند و بوسه برلبانتان می‌زنند، ولی ما نمی‌بینیم و نمیدانیم که چقدر ذکرها میتونن معجزه کنند ،موفق وپیروز وسلامت باشید دوست عزیز🌹🌹