خانوم_گوگولی مدیر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 عنوان وای ی گندی زدم ک نگو از دیشب خوابم نبرده | مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 30 پست بچها رفتم شهادت بدم ک پسرعمو شوهرم جلو مسجد خواهرشوهرمو زده همه رو گفتم ریز ب ریز فقط باید میگفتم محمد زده گفتم محمدرضا زده یعنی داداشش حالا چ غلطی کنم یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺 1402/09/09 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8264 چون من اصن این دوتا پسرعموشو ندیدم همون شب دعوا دیدم فقط نمسدونستم خب می گفتی اسمشو نمیدونم فقط قیافشو دیدم شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 خب می گفتی اسمشو نمیدونم فقط قیافشو دیدم گفتم گیرمیدین میگن باید بگی اسمشو انقد سوال پیچ کردنم یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 8990 اخه عکس نشون داد گفتم اره خاک برسر من چکنم بدبخت شدم خوب برو زودتر بگو ماجرا روبگو من دیدم ولی یه بار دیدمشون خوب از رو عکس نمیدونم کدومشونناسمم اشتباه گفتم بعدا عکسا رو دیدم فهمیدم اشتباه گفتمشهادت دادنت درد سر برا یکی دیگه نشه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8264 گفتم گیرمیدین میگن باید بگی اسمشو انقد سوال پیچ کردنم نمیتونی الان بری بگی اشتباه کردی؟ شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 خوب برو زودتر بگو ماجرا رو بگو من دیدم ولی یه بار دیدمشون خوب از رو عکس نمیدونم کدومشونن اسمم اشتب ... زنگ بزنم وکیله بگم بهتره؟ یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 نمیتونی الان بری بگی اشتباه کردی؟ همون دیگ نمیدونم. البته دیروز گفتن رای رو زدن حالا بازم شکا برید شهادتونو بدین یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 8990 زنگ بزنم وکیله بگم بهتره؟ اره حتما ی کاری بکن و ماجرا رو توضیح بده اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8264 همون دیگ نمیدونم. البته دیروز گفتن رای رو زدن حالا بازم شکا برید شهادتونو بدین بهرحال تو برو بگو. بدبخت محمدرضا آش نخورده و لب و دهن سوخته نشه شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 بهرحال تو برو بگو. بدبخت محمدرضا آش نخورده و لب و دهن سوخته نشه ن عزیزم اونم زده اما اون دوساعت بعدش باهمین محمدزده اینی ک من گفتم مال قبلش. وساعته هس محمد بودهمن فک کردم محمدرضاس یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8264 ن عزیزم اونم زده اما اون دوساعت بعدش باهمین محمدزده اینی ک من گفتم مال قبلش. وساعته هس محمد بودهمن ف ... آهاااان شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
فاطمه۹۸۷۶۵ عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 8264 حالا چرا کتک کاری شده؟ شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
srwm عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 3800 نمیدونم. نظر من غلطه یا درست اما هیچوقت نه معرف واس ازدواج میشم ن شاهد واس دعوا و طلاق . تو فقط خودتو داری ، پَ مراقب خودت باش ❤🌼
خانوم_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 708 نمیدونم. نظر من غلطه یا درست اما هیچوقت نه معرف واس ازدواج میشم ن شاهد واس دعوا و طلاق . ... درسته نظرت من الان ب غلط کزذم اوفتادم یعنی ی روز منم مامان میشم ؟ بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺