2777
2789
عنوان

اینم از خوبی به مادرشوهر!!

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 99 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن فلافلی زیادشه ی پنیر بخر با نون بربری. ببرش تو چمن بشینه کوفت کنه بی لیاقت
😍قلبم پر از عشقه توئه معجزه اینه💑آغوش تو آروم ترین جای زمینه💓مثل قدیما با نگات دلم می لرزه💏هنوزم این چشما به یه دنیا می ارزه💗
واقعاا بی لیاقته براش متاسفم! بچه ها من کلا بهش رو نمیدم هیچوقت این سری هم اشتباه کردم!
** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
تاسف برانگیزه شوهر بیچاره این همه زحمت بکشه اونوقت شما همه پولش رو خرج رستوران های گرون کنی یعنی واقعا از زندگیت چی میخوای. درورد بر شرف این مادر که بفکر پسرش
لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
عزیزم کی بهت خبراورد؟ ادم مطمعنی هس؟
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...