2777
2789
عنوان

زیر میزی دکتر

525 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان من آخر ماه زایمان دارم دکترم گفته قبل از زایمان شماره کارت میدم هزینه برام واریز کن

کسی دکترش این درخواست و کرده میشه هزینش هم بگید

ممنونم

از منشیش باید بپرسی هر دکتری ی نرخی داره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دکترم گفت ۸تومن میگیرم سزارین اختیاری مینویسم اما چون بیمارستانش دور بود ماه آخر یه دکتر دیگه رفتم گفتم خانم دکتر سزارین اختیاری میخوام گفت باشه هفته‌مو حساب کرد نامه نوشت گفتم هزینه چقدر میشه گفت هیچی هزینه برای چی؟! 

هزینشو گفته بهم میخواستم ببینم همه دکترها میگیرن  سر زایمان دختر اولم همین خانم دکتر چیزی نگرف ...

اگه سزارین اختیاریه دکتر بخواد نامه بده ک مثلا مجبوری سزارین بشی آره شیرینی میگیرن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

اینم تازه از دکترا درومده کم کاسبی میکنن زیرمیزیم میخوان بعد بال میکشن براشون میگن کادر درمان فرشتن شیطان پیش اینا درس پس میده😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

متاسفانه منم شش تومن پارسال دادم 

گفت شیرینی من رو بده گفتم چشم و شماره کارت داد که به نام خودشم نبو‌د و بعد تمام سنو هامو گرفت و همشو جعل کرد بچه رو بریچ نشون داد و موقع سزارین هم فیلم نزاشت بگیره فیلم بردار 

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

خواهرم هم سز اختیاری میخواست هزینه داد هفت سال پیش ۶۰۰ تومن 

ولی من طبیعی بودم یه چیز هم باید ازش میگرفتم😂

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.